Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handsome31

anglojezyczne szmaty zmusily mnie do powrotu do ojczyzny..

Polecane posty

Gość handsome31

Pracowalem w Anglii w kuchnii-na poczatku mylem gary, a później zostałem kucharzem...Praca w kuchni byla praca,którą pokochalem...W pierwszej pracy przekonałem się jakie są anglojęzyczne suki wiec postanowiłem znaleźć sobie kobietę Polkę. Chociaż szukałem i na portalach randkowych i ogolnie wszędzie miałem pecha... Z racji jednak tego że podobno jestem przystojny wiele anglojezycznych zdzir chcialo mnie zaliczyć... A ze ja nie chciałem im robić dobrze to nazywały mnie gejem, anglojezyczne chooye tez tak mnie nazywali, mało tego-robili mi testy na geja i dosypali mi extasy do drinka aby na pewno upewnić sie czy jestem gejem... Z tego powodu rzuciłem 4 prace... Qrwa musze robic w Polsce na budowie qrwa...;( Mam qrwa dosc...

Gość gość
idz na studia pindol system :)

Gość handsome31
Tak ale nie zarobiłem na studia a chcialem studiowac filologię angielska...a w Polsce qrwa nie ma szans aby zarobic na studia;(

Gość gość
o czym ty gadasz : Ja przez wakacje robilem i wzasadzie uciągnę 1 rok na studiach no tylko troche juz mialem uzbierane jak zarobisz z 15 tysi to mozesz spokojnie isc bo 9 miesiecy wytrzymiesz za 8 tys okolo potem przez wakacje 6 zarobisz z tych co ci zostalo rozkladasz na 3 lata i dajesz rade ja w lepszej sytyuacji troche bo stypendium moze dostane :) zawsze w soboty mozna robic itp

Gość gość
Widocznie masz w sobie coś takiego co zmusza innych do myślenia w ten sposób. Problem jest gdzies w tobie, w zachowaniu, sposobie ubierania, prowadzenia rozmowy itd...Najpierw obiektywnie spójrz na siebie lub poproś przyjaciela, przyjaciółkę, jakąś zaufaną osobę czy widzą w tobie jakiś pierwiastek żeński lub homoseksualny. Może jesteś zbyt miły, zbyt uległy, zbyt nieśmiały, można tu wyliczać długo. Zrób taki test, po prostu niech ci ktoś szczerze powie czy jest coś czego sam w sobie nie widzisz. Być może da ci to do myślenia i postanowisz coś zmienić lub chociaż zrozumiesz czemu otoczenie tak cię postrzega.

Gość handsome31
Hehe Otoczenie mnie postrzega...masz racje Jak uslyszalem to wiele klientek sie o mnie pytalo jak mnie widziało. .. Dlatego angole byli zazdrosni ze jakis polaczek wzbudza takie zainteresowanie u plc***ięknej. .. A angielki z ktorymi pracowalem byly wsciekle ze je odrzucam. A ja nie szukalem przygod- szukalem kobiety na stale... czy tak trudno to zrozumiec... A i jakos nie moge sb wyobrazic azeby jakas angielka myslala o zwiazku ze mna na poważnie...

Gość gość
Te Angielki takie straszne? :)

Gość gość
To jest marzenie każdego Polaczka by zaliczyć nie - Polkę.

Gość handsome31
Czy Straszne Angielki-poznalem je tylko imprezy itp. A ja mam 31 lat mysle powaznie o zyciu... Ale tak czy siak parę plakalo przeze mnie i to mnie cholernie cieszy...:)