Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego syna z Kto poślubi mojego syna chciałybyście na zięcia

Polecane posty

Gość gość
Żadnego. Wszyscy to nierozgarnięte maminsynki. A najbardziej wkurza mnie ten krótko obcięty i ten pakerek. A takich teściowych najgorszemu wrogowi nie życzę.

Gość gość
Ja syna nie mam, ale uważam, że najmożliwszy jest Konrad, nie jest tak zdominowany przez mamuśkę a i mamuśka nie taka zła. No i nie szuka kucharko-sprzątaczki jak reszta.

Gość gość
Chlopaki tragedia. Z tesciowych tylko ta od testu w restauracji mi sie podoba(choc ja napewno bym jej nie przypasowala bo szara myszka jestem) ale jak darla te koperty z informacjami o kandydatkach to poczulam do niej szacunek ogromny

Gość gość
Chlopaki tragedia. Z tesciowych tylko ta od testu w restauracji mi sie podoba(choc ja napewno bym jej nie przypasowala bo szara myszka jestem) ale jak darla te koperty z informacjami o kandydatkach to poczulam do niej szacunek ogromny x Dokładnie, i mimo wszystko (wydaje mi się, ze Konrad wybierze Ewelinę) myślę, że ona jedyna da młodym "żyć", nawet jeśli wybfranki nie polubi, bo reszta tylko czeka na stworzenie trójkąciku ;/ było to widać nawet po tym, ze synkowie oprócz Konrada spali z mamusiami w łożkach, okropność ;/.

Gość gość
najgorszy jest Patryczek :o. Też najnormalniejsza wydaje mi się mama Konrada.

Gość gość
Hehe ten Patryczek to był kiedyś w rozmowach w toku i opowiadał jak dziewczyna go rzuciła i chciał skakać z mostu

Gość gość
Okropny jest, a jego matka perfidna.

Gość gość
Ci ludzie wszedzie gdzies byli i cos grali bo to aktorzy amatorzy z TVNu a caly program to ustawka.

Gość gość
No, ale skoro tak, to czemu nikt ich nie wyda? przecież na pewno ktoś ich zna i wie, że to nie są synowie tych matek itp. trochę wierzyć mi się nie chce, ze to aż taka ustawka... że reżyserowane to jest pewne, ale reality show a nie całkiem kłamstwo.

Gość niewierzężektośmanickżelazko
ale jak miałabym wybierać to wybrałabym tego mięsniatego, dla seksu

Obejrzałam kiedyś przypadkowo, żenujący program, musiałam przełączyć bo nie dało się tego oglądać, wszystko sztuczne jak cholera :o

Gość gość
Z konieczności Konrada. Bo imatkę ma najnormalniejszą. A już tekst matki Patryczka mnie wczoraj rozwalił że Asia najlepiej w kuchni robiła:/ Żenada!

Nie wyobrażam sobie wybierać żony dla mojego syna.Jest dorosły i sam powinien o tym decydować.Mój syn jest żonaty,nie jestem zachwycona synową, no cóż wybrał sam. Toleruje ją, poniewaz nie mam wyjścia. Mało ja widuje, prawie wcale.

Gość gość
A słyszała któraś o castingu do programu ? Niby dziewczyny są z castingów, a żadnych nie było. Do mama kontra mama były castingi nawet w TV mówili, a o tym nic. To ustawione jest, a jeżeli nie jest to BOŻE WIDZISZ A NIE GRZMISZ.. Masakra i matki i synowie i te dziewczyny. Jedna lepsza od drugiej.

Gość gość
Ej, ale pytanie jest, która chicałaby mieć takiego ZIĘCIA jak te chłopaki!

Gość niewierzężektośmanickżelazko
gosc z 11;01 jedyna osoba, ktora przeczytala ze zrozumieniem;) mięśniatego dla seksu bym wybrała, dla seksu hehehehe ziecia hehehhe

Gość gość
Casting był-że Ty nie słyszałaś to Twoj problem. Moje 2 znajome ze śląska brały tam udział-wiem żenada... Ale myślę że i tak nikt się z nikim na serio nie ochajta to raz a dwa ze faktycznie te buzie tych ludzi tam gdzieś się w tvn przewijały. I sądzę że te domy to nie ich domy.

Gość gość
oczywiście, że te domy to nie są ich domy, tylko wynajęte wille. Zwróćcie uwagę, że wszystkie są niewykończone, w podobnym stylu, a w którymś odcinku jak chyba arturek otworzył swoją szafę to były w niej dwie koszule :D Jakby mi przystawili pistolet do głowy to wybrałabym konrada

to jest jedna wielka ściema, wszystko ukartowane. Ci sami ludzie wystepują potem w 100 innych programach. Nie wiarygodne, że tvn ma tak niewielu aktorów amatorów.

Gość gość
Caly ten program to zenada,nie wiem jak trzeba byc plytkim czlowiekiem by w ogole brac udzial w czyms takim,wiem ze to wszystko jest rezyserka,jak wszystkie te inne pozal sie Boze programy,ale ten godzi totalnie w moja inteligencje,wystarczylo ze obejrzalam kawaleczek tego dna i mialam dosyc.

Gość gość
no ale chyba to jednak mamusie i synowie ,są mega do siebie podobni .

Gość gość
Oni w tym biora udział, bo im płacą, ale wy to oglądacie za darmo. I kto jest głupszy?

Gość gość
Podziwiam was, ze potraficie ogldac ten program. Ja wczoraj obejrzalam doslownie 3 minuty i nei bylam w stanie dluzej. Nie wiem jaka trzeba byc dziewczyna zeby zglaszac sie do takiego programu gdzie to kobieta musi zdobywac faceta. Dla mnie to chore i upokarzaace dla tych kobiet. Przez litosc nie wspomne o tych "mezczyznach" z tego programu.

Gość gość
Dla kasy i popularnosci ludzie sa w stanie wszystko zrobic,nawet pojsc do tak kretynskiego programu, by moc choc przez chwile zaistniec.

Gość gość
Boże, oglądałam urywek wczoraj?...ja piercziuuuuuu ale debilny program ! a ja myślałam, że nic mnie nie zaskoczy w tv! widocznie się myliłam, co też ludzie zrobią dla sławy, Jezuuu, całą bandę z tego programu bym odstrzeliła, począwszy od mamisynka, mamusię po dziewczyny :) A ta star**** co jest w programie ? ta jasna blondi co z siebie robi małolatę? Jeny jaka przykra baba, nic dziwnego, że ktoś jej bachorka zrobił, jeszcze zrobili jej zooma na ryja to już całkiem xD CO TO W OGÓLE JEST !