Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to w większości ..

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj kierowniczka zostawiła mnie z dwoma pracownikami jeden 42 lata, drugi 20.. i kazała mi ich przypilnować, a oni sobie pogawędki urządzają, wolno wszystko robią albo lekceważą mnie ze wzgledu na płeć i wiek 22 l. Opie^rdoliłam ich ale wkur/wia mnie takie coś. Faceci myślą że są ku/rwa najzabawniejsi i najmądrzejsi a są poje/bani.. się zachowują jak takie samce z buszu. Cieszę się że jestem les.

Gość gość
ta idż spac kobiety niesa wcale geniejalne ale tez nie glupie ale mechaniki sie boicie

Gość gość
I jeszcze więcej zarabiają. Wykorzystują innych jak się da a zwłaszcza kobiety.

Gość gość
Się mają ku/rwa za bóstwo.. ten testosteron robi im sieke z mózgu. Myśla że wszystko robią najlepiej a ja przewyższam ich w tych wszystkich zadaniach manualnych w robocie. Najgorsi sa ci nie wykształceni.

Gość gość
Cała męska robote musialam ja za nich wykonać a oni to takie leszcze, szok. I jeszcze jeden z nich ciągle opowiada jaka to jego żona jest zła i w ogóle kur/wa z niej i wypina mięśnie grubas stary.

Gość gość
dalas sie wykorzystac

Widocznie nie masz doświadczenia w kierowaniu zespołem i zamiast mieć o to pretensje do siebie, wolisz obwiniać ten zespół. Nie każdy ma predyspozycje na szefa. Trochę obiektywizmu kobieto.

Gość gość
Też to zauważyłam. Tak oceniając "na oko" to faktycznie te napakowane testosteronem typy to największe przygłupy, bufony, zarozumialce - innymi słowy prymitywy do potęgi n-tej. Do łóżka to może i to by się jeszcze nadawało, ale poza tym? To już wolę tych z deka zniewieściałych, przynajmniej są bardziej ludzcy.

Gość gość
dobra nie jęcz, tylko zrób mi kawy

Gość gość
Już lepsi są ci niesmiali wrazliwi niz te zarozumiale pewne siebie du/pki.

Gość gość
Jutro mam zmiane z tym szczerbatym napakowanym lysym starym durniem. Jak cos to zagadam z kierowniczka fsjna babeczka i go wypieprzy jsk mnie wku/r wi :)