Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile stanikow do karmienia kupic?

Polecane posty

Gość gość

Doswiadczone mamy prosze o rade

Gość gość
Ja kupilam 5 takich bawelnianych w smyku tylko rozne obwody bo szybko malalam

Gość gość
W smyku mowisz. Ok. A cenowo jak wychodza

Na początek dwa, jeden normalny, drugi do spania. Polecam do spania medela, są takie staniki jakby sportowe, bez fiszbin zakładane przez głowę. Ja nie mogłam się przyzwyczaić do spania w takim zwykłym staniku. Medela kosztuje ok 100 zl. Więcej staników kup sobie po porodzie, bo ja np kupiłam sobie 2 staniki, zapłaciłam 400 zł a dwa tygodnie po porodzie byly za male bo mi jeszcze cycki urosły i musiałam znowu kupować.

Gość gość
W smyku sa po okolo 30 albo 40 zl. Kup sobie najpierw 2 a po miesiacu czy dwoch kolejne. Kupuj pierwsze staniki w koncowce ciazy

Gość gość
ja mam tylko 3 (firmy alles) i używam ich na dzień. W nocy nie śpię w staniku, karmię już 7 miesiąc.

Gość gość
Ze 3, ale koniecznie porządne, żadne rozciągliwe, "rosnące" bawełniaki ze smyka czy sieciówek (a kysz!!!) ! Na początek jeśli się boisz mogą być bez fiszbin, ale potem w dobrze dobranym staniku fiszbiny absolutnie nie przeszkadzają, ja karmiłam w zwykłych przerobionych na "karmniki" (tak było najtaniej, kupowałam staniki na ebayu za kilkanaście zł, zapięcia za kilka zł na allegro, i w pół godziny przerabiałam). Z gotowych dobre firmy to Hotmilk, Cake, Ewa MIchalak, Comexim, Melissa...

Gość gość
nie mialam zadnego a karmilam pol roku. Spalam bez(dla mnie to wg glupoto kupowac i zakladac na noc) a w dzien i tak chodzilam bez po domu a na wyjscie zakladalam normalny i nie bylo problemu. Wydawanie kasy na marne

Gość gość
Nie wiem, jak można chodzić bez stanika. Nawet przy biuście niekarmiącym to niewygodne (a piersi mam małe, 75E), a co mówić jak są pełne mleka...

Gość gość
Chodź bez, i jak potrzebujesz nakarmic szczeniaka w miejscu publicznym to się nie krępuj, tak jak inne matki Polki

Gość gość
75E to takie spore cycki

Gość gość
75E wygląda tak: www.balkonetka.pl/katalog/size/75E/ Faktycznie, "spore" :D