Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go rozgryzc???

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, to moj pierwszy wpis na takiej stronie, dlatego prosze o wyrozumialosc. Pisze poniewaz mam duzy problem i pomyslalam ze moze ktos z Was bylby w stanie mi pomoc. Otoz sprawa dotyczy faceta. Poznalismy sie prawie rok temu w pracy. Od wielu miesiecy domyslalam sie, ze on cos do mnie czuje, chociaz nigdy nie bylam tego pewna, byl bardzo niesmialy i to byly bardzo subtelne znaki. Ostatnio jednak po jednej z zakrapianych firmowych imprez stalo sie cos okropnego. Juz od samego pocztku tej imprezy cos dzialo sie miedzy nami, zauwazyli to wszyscy obecni, po prostu rozmawalismy duzo, trzymalismy sie za rece itd Po spotkaniu postanowilismy wspolnie wrocic metrem do domu, a poniewaz bylismy sami a ja troszke za duzo wypilam nie wytrzymalam kiedy po raz kolejny wycedzil jaka to ja jestem atrakcyjna, i spytalam czego on w koncu ose mnie chce! Na to on nic nie odpowiedzial tylko namietnie pocalowal i stwierdzil tylko, ze bardzo dlugo na to czekal.Noc skonczyla sie u Niego w domu. Spalismy ze soba, bylo cudownie. Jednak dopiero po calej sprawie dotarlo do mnie ze popelnilam blad. Ubralam sie i mimo jego nalegan zebym zostala, pojechalam do domu! Teraz nie wiem co dalej, spytalam go wprost czy chcial mnie tylko przeleciec, ale zaprzeczyl, caly czas powtazal ze mnie lubi poza praca, ale zrobimy jak bede chciala. W firmie wszyscy juz o nas wiedza i jest mi z tego powodu strasznie wstyd, dlatego poprosilam go zebysmy o wszystkim zapomnieli i byli jak normalni koledzy z pracy. Na to on ze zostawi mnie na razie w spokoju. Problem polega na tym ze teraz odkrylam ze chyba sie w nim zakochalam, dlatego pisze bo nie wiem co robic. on jest strasznie niesmialy wiec skoro mu taz powiedzialam 'zostanmy przyjaciolmi' za nic w swiecie nie zeobi pieewszego kroku, w koncu ukrywal to ze cos do mnie czuje ladnych pare miesiecy.Poza tym on nie umie mowic o tych sprawach wprost, bo sam mi to zdazyl zakomunikiwac. Nie wiem co robic bo powiedziala bym mu co ja czuje, ale boje sie jego reakcji, jesli okaze sie ze wcale mnie juz nie chce, a my przeciez pracujemy razem wiec nie bedzie latwo o tym zapomniec. nie wiem jak do niego dotrzec, jak ostatecznie dowiesc ze on sie we mnie zakochal, co robic???

Gość gość
zapytaj czy nic się nie zmieniło względem uczuć jego do Ciebie i już, jeśli nie spytasz to nie będziesz wiedzieć bo on pewnie czeka na Twój ruch skoro nieśmiały

Gość gość
Mam 23 lata, chociaz nie wiem, czy to takie wazne?