Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex z corka

Polecane posty

Gość gość
aha, a jak Twoja córka zajdzie w ciążę, to co będzie? Przecież masz żonę od pukania.

Gość gość
Lecz się popierdoleńcu skończony ,debilu ,skurwysynu.Powinien cię czarny wydymać w tą osraną ,mierdzącą dupę buraku jebany!

Gość gość
Potem wyraźnie nienasucony poprosiłem Pana Edka z 4 piętra by pomógł mi włożyć sobie w dupę ananasa. Dopiero wtedy poczułem spełnienie gdy w takim stanie wyszedłem na ulicę nagi udając koguta i strasząc przechodniów okrzykami Kukurykuuuuuuuuuu,

Gość gość
Dziękuję za uwagę. Moja akcja nazywa się "Kara śmierci dla gwałcicieli, pedofilii, kazirodców" . Kłaniam się. 🖐️

Gość gość
a ja jestem za seksem rodzinnym. zawsze to lepiej niz z jakims obcym facetem

Gość gość
Podnieciłam się. Pisz dalej, proszę!

Gość gość
04.35 to zwykla prowokacja. Ale osobiście uważam seks matki z synem czy córka z ojcem zwynaturzenie. Ale seks brata z siostrą oczywiście z miłości to mogę zrozumieć do tego w niektórych państwach jest legalny.Wrecz takiej miłości mnie powinno się rozrywac.

Gość gość
W jakich krajach w Europie moglibyśmy zamieszkać z bratem i legalnie nie ukrywać naszych damsko-męskich relacji, gdzie to dozwolone? Ktoś wie, podpowie?

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość gość tatuś
podniecający temat

Gość gość
Ja mam kuzyna, który strasznie mnie podnieca. Do niczego nie dojdzie, ale jest tak przystojny że zawsze mam mokro jak go widzę

Gość kuzyn pewnej kuzynki
do gościa z niedzieli z 19.29 jak masz na imię i skąd jesteście ? bo może to o mnie chodzi....serio pytam.