Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test w dniu spodziewanej miesiączki po południu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam termin @ ale się nie pojawiła ... I tak z ciekawości wczoraj po południu zrobiłam pink test (negatywny) . potem już zaczoł mnie tak boleć brzuch jak miała bym zaraz dostać @nawet podpaske włożyłam ale nic... Myslicie że powinnam powtużyć test ?

Gość gość
powtuzyc - nie, ale za to powtorzyc- tak

Gość gość
Przepraszam za błąd ale nie patrzymy na to jak można:-)

Gość gość
powtorz za 3 dni jak ci sie nic nie pojawi. A istnieje konkretna mozliwosc ze w ciazy jestes ?

Gość gość
A kiedy najlepiej było by zrobić ponownie test? .... Najdziwniejsze jest to że w ogóle mnie na budzi nie " wysyłało" zwykle przed@ wygladałam jak pryszczaty nastolatek i mega głód przestał mi doskwierać bo PSM w moim przypadku sprawia że chodzie ciągle głodna... No i piersi bolą niesamowicie nawet przy chodzeniu i ze stanika aż wychodzą normalnie ich nie poznaje he

Gość gość
OOo akurat post pisałam a odpowiedz na pyt. Już dpstałam:) tak możliwość jest bo kochaliśmy się z mężem dzień przed jak i w dniu owulacji ale staramy się juz długo i z autopsji wiem że jeszcze nie powinnam się nakręcić:)

Gość gość
daj sobie trzy dni i rano . Trzymam kciuki

Gość gość
Nom to w sobotę wybiore się po test jak @ się nie zjawi ale wtedy po południu też wiarygodny by wyszedł? Czy lepiej rano?.... Kurcze bo ja do soboty się nie wybierak już do miasta ( mieszkam 8 km od Malborka)

Gość gość
Okresu dalej nie ma.... Ciekawa jestem co z tego wyniknie , zauważyłam że moje piersi bardzo się zmieniły zrobiły się pełniejsze i już tak nie bolą jak jeszcze 2 d i temu a i żyłki jakieś dziwne się pojawiły

Gość gość
Jak nie miałaś PSM to możesz być w ciąży wogóle jakaś ciekawa odmiana z ciebie kobiety zazwyczaj miewają PMS :)

Gość Gabryjelka
mialam identyczna sytuacje a nawet ten sam test, powtorzylam go 3 dni pozniej z rannego moczu,byl pozytywny :)