Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety czemu macie nierealne wymagania dotyczace mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

oczekujecie facetow o skrajnosciach np zeby byl meski i twardy a jednoczesnie kochany,mily i opiekunczy

Gość gość
Własciwie wy oczekujecie tego samego od kobiet, żeby jednocześnie były ładne, seksowne, inteligentne, miłe, dowcipne, umiały gotować, sprzątać, wychowywać dzieci i wyginać się w łożku jak kocice. Tak się nie da po prostu i dlatego wszyscy chodzą niezadowoleni :(

Gość gość
Skoro my kobiety możemy być ciepłe i zaradne i robić karierę w korporacjach czemu faceci nie mają też tacy być? Nie są to nierealne wymagania, skoro takiego faceta znalazłam, to tacy są. Po prostu Ty jesteś przestarzałym męskim modelem który nie ma już powodzenia.

Gość gość
Szok jakie niedorozwoje chodzą po tym świecie

Gość gość
pewnei cie zdradza:D

Gość gość
Hmm ciebie zdradza na pewno bo została przyłapana :D

Gość gość
autor nie pisze wygórowane wymagania tylko nierealne a lepiej sprzeczne bo samiec alfa z jakimi sypiają kobiety jak są młode i ładne nie sprawdza się jako partner i ojciec i na zmianę

Gość gość
Można być męskim i twardym będąc zdecydowanym, opiekuńczym i miłym :D Kwestia definicji. Dla jednych "męski" znaczy "śmierdzący i leniwy", dla mnie "zdecydowany, potrafiący sobie w razie potrzeby poradzić z wszelkimi trudnymi pracami od wybudowania domu po przewinięcie syna". Dla jednych "twardy" znaczy "taki, co przyleje ojcu, matce, bratu, żonie, synowi i każdemu, z którym się pokłóci". Dla mnie "twardy" znaczy "umiejący wykazać się stanowczością, kiedy wymaga tego sytuacja". Facet "kochany, miły i opiekuńczy" nie jest też taki dla wszystkich, a w szczególności dla wrogów czy partnerów biznesowych, a dla kręgu najbliższej rodziny. Ja tam żadnych sprzeczności nie widzę. Widzę tylko, że kobiety chcą teraz mężczyzn umiejących przystosować się do różnych sytuacji. Tak jak one same to robią od dawna.

Gość gość
znalazl mnie taki :D