Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randki w sieci

Polecane posty

Gość gość

Hej Od jakiegoś czasu jestem zalogowana na pewnym portalu . Wiadomości dostawałam różne. Wiele było z propozycją spotkań na sex, niektóre typu "Cze co tam"albo jakieś gotowce dostęne na portalu wysyłane masowo. Jakoś wielce się tym nie przejełam bo nie od razu Kraków zbudowano. Od jakiegoś czasu przeszło 3 tyg. piszę z jednym chłopakiem który wydaje się być taki w miarę normalny. Pisał co skończył, co robi ot takie przyziemne sprawy. Zapytałam się go co skłoniło go że się do mnie odezwał to powiedział, fajne fotki, opis i że chodzę do kościoła. O co mu chodzi z tym kościołem? Nigdy nikt tak mi nie napisał. Widać że to co pisze to nie jest ściagięte i żywcem przepisany gotowiec z innego portalu ale jakoś mam mieszane uczucia. On mieszka 200km ode mnie. Odnośnie spotkania to zaproponował wieczór bo w dzień on nie może. Ja natomiast zaproponowałam mu kolejny termin gdyż wiem że ma wolne i chcę żeby to było w ciągu dnia ale w kolejnej wiadomośći się do tego nie odniósł i to mnie zaniepokoiło. Nie chcę z obcym facetem spotykać się po nocy, a jak zaprpowałam inny termin to tak jak by tego nie widział. Niby pisze fajnie ale mam wątpliwośći. Jeśli macie doświadczenia z randkami przez internet proszę podzielcie się swoimi dobrymi radami.

Gość gość
zależy mu na bzykaniu po bożemu

Gość gość
Ze mną możesz w dzień i w nocy się spotkać, jak potrzebujesz mocnych wrażeń. 82, 182 21/15 :)

Gość gość
21 to dlugosc Twojego siusiaka?

Gość gość
dziś dzięki ale nie skorzystam.

Gość gość
jak facet cie p********i kobieto to nawet nie widzisz jakiego koloru niebo 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Nikt nic nie powie? Nie wierzę że nie korzystacie z takiego rodzaju portali?

Nie widzę w tym nic złego, aby korzystać z takich portali. Na początku co prawda miałam opory, ale się przekonałam. Ten temat ostatnio jest bardzo popularny, nawet ostatnio brytyjski Vogue pisał o tym. Takie czasy nastały. Trzeba iść naprzód.