Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26Anna26

Moj chlopak nie chce dziecka

Polecane posty

Gość 26Anna26

Mam chlopaka 3 lata, mamy po 26 lat, pracujemy i razem mieszkamy w Anglii. Bardzo go kocham, to moja pierwsza milosc i zrobilabym wszystko zeby byl szczesliwy. On jest bardzo rodzinny, dla rodziny zrobi wszystko, oddaje jej wieksza czesc tego co zarobi. Dla mie nie ma czasu bo rodzina i koledzy sa wazniejsi no i oczywiscie praca. Kocha swoja rodzine ale nowej zakladac nie chce, mowi ze o slubie moge zapomniec a dziecko chce miec w wieku 30 lat!!! Co mam zrobic? Bardzo go kocham i nie wiem co mam robic? jego wlasna mam oswiadczyla ze chcialaby zostac babcia bo juz czas najwyzszy a on nadal ie chce :-(

Gość gość
jak nie chce, to nie chce. on ma problem z tobą że ty chcesz. wasz problem że się nie zgadzacie wtakiej ważnej kwestii. albo któremuś z was się z czasem odmieni, albo nie. dzieci nie robi się nikomu na siłę a jeśli w ogóle o tym myślisz to jesteś idiotką. tyle w temacie.

Gość gość
nic nie rob.On chyba nie traktuje cie powaznie.Poszukaj innego chlopaka.

Gość 26Anna26
Cholera macie racje. Mowi do mnie ze chce za 4 albo 5 lat! czasami gada ze chce juz teraz a na nastepym dzien zmienia zdanie! Do kity z takimi facetami! Ja pozwalam mu na wszystko bo twierdzi ze w inym wypadku ograniczam jego wolnosc to teraz moze robic sobie co chce bo ja mam to wszystko gdzies!

Gość 26Anna26
Nigdy nie zaczelabym tematu slubu ani dziecka, gdyby on pierwszy z tym nie wyjechal! Jeden dzien okres mi sie spoznilbo sporo stresuw pracy milam a on wydzwonil pol polski ze w ciazy jestem, tylko zapmnial mnie poinformowac! Gdy w koncu mi powiedzial to bylam w takim szoku ze czkawki dostalam! I mowie mu ze glupoty gada 3 razy test robilam zeby uwierzyl. Pol roku po tym zdarzeniu nagle calkowicie mu sie odechcialo i to mnie tak wkurza bo ie wie czego chce!!!

Gość gość
pewnie ze mamy ja bylam z facetem 6 lat i zerwalam bo to byl zwiazek bez przyszlosci.Twoj tez na taki wyglada.Facet ma sex,duzo luzu,swiety spokoj.Tylko ze znajdzie taka dziewczyne ktora pokocha i zalozy rodzine a ty zostaniesz na lodzie.Nie badz glupia nie trac wiecej czasu.

Gość gość
Powiem Ci tak,jak facet naprawde kocha kobiete wszystko dla niej zrobi,niestety wyglada na to że jestes "poczekalnia" na te właściwą

Gość gość
Jeśli go kochasz, pogódź się z tym. Jesli nie - poszukaj nowego. Mój mąż przed ślubem chciał dzieci, po ślubie już nie chce - ale kocham go i pozostaje mi liczyć na to, że i bez dzieci będziemy szczęśliwi :)

Gość gość
bawcie sie a nie odrazu w pieuchy masakra:/