Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

Może Fizjoterapia????

Polecane posty

Gość gość
Przeskakujesz w swoich pomysłach z kwiatka na kwiatek. Idź na coś co Cie interesuje i na coś praktycznego po czym będziesz mogła znaleźć pracę. Jakoś nie widzę Ciebie w roli reżyserki. Fizjoterapia może to i dobry pomysł tylko czy to Cię interesuje i chciałabyś w tym kierunku pracować ?

Gość gość
Qrfa mac, zdecyduj sie sama na cos. Jak nie masz okreslonej drogi, to nic z tego. Przestan zanudzac innych. Musisz wiedziec dlaczego wybierasz dany kierunek.

Mój kolega skończył szkołę policealną o profilu technik fizjoterapia a teraz rozpoczął drugą szkołę policealną technik masażysta. Szukam szkoły wyższej o kierunku fizjoterapia w trybie zaocznym, nie mogę znaleźć w necie. Z tego, co widziałam w szpitalu, to mają tam dość fajnie.

Gość gość
Dla kobiet polecam Ci ergoterapie.Musisz pamietac o tym,ze to jest fizyczna praca,kazdy fizjoterapeuta,ktorego znam po pracy pada na pysk,szczegolnie w szpitalach jest tak,ze podnosidz ludzi,musisz ich wywlec z lozka itd.Duzo zalezy oczywiscie od tego na jakim oddziale sie pracuje.Ja na stazu mialam czasami 13 masazy pod rzad wiec czlowiek idzie do domu wykonczony.Po ilus latach w zawodzie to sie predzej czy pozniej odbija na zdrowiu.Ergoterapeuci maja moim zdaniem lzejsza prace,znam dziewczyny ktore sobie ja bardzo chwala.