Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży i ciągle mam ochotę na ser feta

Polecane posty

Gość gość

Czytałam, że można w ciąży, ale zastanawiam się czy nie przesadzam. Jestem w 20tc i od dwóch tygodni mam okropną ochotę na ser feta, zjadam codziennie cały słoiczek takiego sera razem z pomidorami. Normalnie tak mi smakuje, że nic nie chcę jeść innego na obiad i kolację. i tak się powstrzymuję i nie jem tyle ile bym chciała. Myślicie, że to nie szkodzi?

Gość gość
Jeżeli jest z mleka pasteryzowanego to na zdrowie

Gość gość
to jedz, na zdrowie.

Gość gość
nie zaszkodzi ale nie przesadzaj bo jest bardzo słony a sól jest niezdrowa i podnosi ciśnienie...

Gość gość
mnie nosilo, zjadlam w koncu cala kostke z nalesnikami i szpinakiem i jak reka odjal;-) na kapusniaka tez mialam, zrobilam, zjadlam miske i swieto z kiszona kapusta do konca ciazy:D

Gość gość
tak słoiczek:) kupuję w takim małym słoiczku ma chyba 150g i jest w zalewie z przyprawami.

Gość gość
Ale macie problem!! LOL Ja w ciązy jadłam wszystko co mi się podobało Piłam też piwo jak miałam smaka Paliłam Dziecko zdrowe jak nie wiem co,a ty robisz halo o jakiś ser...... żal mi Ciebie!!

Gość gość
jeżeli to prawda z tym piciem i paleniem, to nie masz się czym chwalić kretynko, a to, czy dziecko masz zdrowe, to jeszcze się okaże