Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet chce isc z kolezankami na piwo

Polecane posty

Gość gość

moj facet mi powiedzial ze za tydzien wybierają sie w pare osob z pracy na piwo...jakis tam kumpel ma byc z pracy i kolezanki (niektore dopiero co przyszly do pracy)... byscie mieli cos przeciwko? jeszcze gdyby tylko z kumplami, ale z jakimis pannami? :/ zawsze mnie bral wczesniej na jakies wyjscia a tu nagle mi oznajmia ze sobie wychodzi z jakimis gowniarami :/ powiedzialam ze nie podoba mi sie to za bardzo to powiedzial ze przesadzam, ze raz na ruski rok gdzies wyjdzie i mam pretensje... ale mi to nie daje spokoju...nie uwazacie tak samo jak ja, ze jak chce isc z jakimis obcymi pannami to wypadaloby zeby i mnie wzial ? :/

Gość mareczek54363465
on nie jest twoja własnością i moze sobie chodzić gdzie chce i z kim chce, moze mieć tyle koleżanek ile zapragnie, tobie nic do tego, zapamiętaj sobie gówniaro!! :)

Gość gość
ale ja nie chodze z jakimis nowopoznanymi kolesiami na piwo a on chce isc z jakimis ci...pami :/

Gość gość
kiedyś mój facet chciał z kolegami jechać na wakacje na węgry, to ja jemu powiedziałm, że w tym czasie wyjade z kumpelami do włoch (oferta była super), więc no nikt z nas nie był na wakacjach, razem zaliczyliśmy Mazury :)

Gość gość
No i co z tego ,chcesz mu zabraniać ,nie polecam będzie czuł się jak w klatce i zerwie

Gość gość
My też mamy często spotkania z ludźmi z pracy. Są dziewczyny i faceci, są osoby w związkach i chyba nikt o to ambarasu nie robi. Poza tym omijałabym takie spotkania typowo "pracownicze", jeśli nie ma się pojęcia o pracy partnera. Każdy gada przeważnie o pracy, a ty siedzisz jak takie 5 koło u wozy. U nas nie raz ktoś brał partnera na takie "ogródki" i przeważnie siedzieli w kącie. Bardziej kręciła bym nosem, jakby sobie poszedł z jedną lafiryndą :P. Może go po prostu wyciągają na browara. Ja z kumpelą też często wyciągam kolesi z pracy i mimo, że jestem zajęta to nie mam intencji, żeby do kogoś zarywać. Fakt, że zazwyczaj dawałam cynka mojemu chłopakowi, że może przyjść i często przychodził.

Gość gość
Ale mój facet ma 50 lat a te panny po 24 :(

Gość gość
Aha, hehe. Ojtam, stary byk pewnie musi się popisać przed dupeczkami. No ale pisałaś, że mają być koledzy, więc może to zwykłe spotkanie integracyjne.

Słuchaj - jeśli twój facet ma 50 lat to wątpię aby od razu po jednym piwie coś zbrechał z tymi pannami - sama mam 25 lat i w sumie sobie nie wyobrażam gdybym była jedna z dziewczyn czegoś więcej :) Jakby był w ich wieku - to ja osobiście wybrałabym się z nimi i niech inni też wezmą swoje połowice - a cooo ? A jakby mimo to, zaprotestował - to np za dwa tygodnie jak sprawa przycichnie poprosiłabym kolezanke aby wysłala mi smsa - ze idziemy z "Jarkiem i Waldkiem na piwo w sobote bo nas zaprosili - że np koledzy z klasy i daawno sie nie widzieliscie i wychodzicie" :) No ja ogolnie jestem za tym ze jak facet niema nic do ukrycia to mnie powinien zabrac... bez problemu.