Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek100

koleżeństwo

Polecane posty

Gość kwiatek100

jak zakolegować się z chłopakiem ?

Gość gość
Nie rób im tego, proszę. Nie spotkałem jak dotąd więcej niż 5 kobiet w zyciu z naprawdę dobrym charakterem. One zapominają wszystko co się dla nich dobrego zrobi, traktują że to się im należy, ale spróbuj coś schrzanić, to ci dekadę będą wypomniać. Próbowałem się zaprzyjaźniać z kobietami (tak - TYLKO zaprzyjaźniać) i powiem Wam że w momencie jak przestawałem być natychmiastowo użyteczny albo znajdował się KTOKOLWIEK kto był minimalnie bardziej dostępny i mógł zająć moją "niszę" to kobiety PALCEM NIE KIWNĄ żeby przyjaźń z chłopakiem utrzymać. Z roku na rok rośnie we mnie misogynizm i tylko fakt, że jestem młody i wiem, że dziewczyny w moim wieku jeszcze są głupie (dobijam do ćwierćwiecza) mnie powstrzymuje przed zaakceptowaniem, że kobiety na nasze pozytywne uczucia nie zasługują yyy Także daj chłopakom spokój, niech sobie żyją w spokoju bez tej waszej c******j damskiej przyjaźni :/

Gość Nice_
gosc 20:21 a ile masz lat?

Gość gość
Dobijam do ćwierćwiecza plus edukacja biol-chem z dużą ilością dziewczyn wkoło e.e

Gość gość
Zresztą to już pisałem, dokładniej - w czerwcu skończę 24 lata.

Gość Nice_
można sie zakolegowac z chlopakiem.. ja nie mam z tym problemu.;) nie trzeba odrazu byc ze soba! !

Gość gość
Oczywiście, że można się zakolegować bez żadnego cienia zaromansowania, ale wy, kobiety, nie zasługujecie na taką przyjaźń i bezproblemowo ją odrzucacie.

Gość gość
to młody jesteś..no i dziewczyny w tym wieku sa glupie i puste... ale nie wszystkie.;)

Gość gość
To, że są młode, to ostatnia rzecz która daje mi nadzieję, że kiedyś poznam kogokolwiek wartego czy to miłości czy to przyjaźni z rodzaju żeńskiego. Ta nadzieja nie rośnie Karleje z każdym rokiem :/

Gość Nice_
ale nie każda ją odrzuca... ;/

Gość Nice_
poznasz napewno!!;) nie wszystko mozna miec odrazu! ja to bym powiedziala ze z facetem nie mozna sie zpryjaznic.. bo odrazu chca zwiazku ;/ o przyjazni nie ma mowy z waszej str..

Gość gość
Każda jaką poznałem,a jak mówiłem przewinęło się ich trochę pod relacjami czysto koleżeńskimi ze względu na edukację.

Gość Nice_
kiedys moze zmienisz zdanie. ;)

Gość gość
Nadzieja matką głupich. Nie większa szansa niż że zostanę misogynem. Kobiety tak traktują "przyjaciół" i momentami gorzej chłopaków a potem się dziwią, że istnieje misogynizm.

Gość gość
no wiem rozumiem.. niektore naprawde sa straszne zołzy..;/ juz nie bede dalej pisała.. ;) no ale szukac mozesz ;)

Gość gość
Tu kolego masz doskonały przykład wypierania faktów. Każda kobieta powie Tobie, że to te inne są złe, a ona jest zdecydowanie lepsza. Teksty w stylu, widocznie trafiłeś na zła kobietę, są wręcz nagminnie nadużywane. Sam fakt, że "koleżanka" pyta o wiek, który podałeś w przybliżeniu we wcześniejszej wypowiedzi źle świadczy o jej inteligencji lub każe domniemywać, że nie chodzi jej tylko o przyjaźń, bo co wspólnego ma wiek z przyjaźnią? To sugeruje, że owa przyjaźń nie będzie bezinteresowna. Sprawdza, czy ewentualnie z tego może być coś więcej. Co do wieku, to kolejna bzdura. Kobiety w Twoim wieku i te starsze bywają takie same, czyli interesowne. Po pierwsze szybciej dojrzewają i ich psychika jest już w znacznym stopniu ukształtowana. Tak czy inaczej w każdym wieku kobieta potrafi być taka jak wspomniałeś. Miałem ostatnio tego doskonały przykład, ale oczywiście znajdzie się taka co powie, ja jestem inna, ja tak nie postępuje... tyle tego słyszałem, że już trudno w to uwierzyć.

Gość gość
"Niektóre", w przybliżeniu 88%... Ja wiem, że kobiety manipulują w ten sposób, starają się wyczuć, czy zdołają sobie ciebie owinąć wokół palca albo przyporządkować do czegoś. Jeśli *wszystkie* przyjaźnie jakie próbowałem zawierać okazywały się interesowne i *zawsze* byłem aktywnie odrzucany lub nie wzbudzałem żadnego zainteresowania w momencie kiedy przestałem być użyteczny to nie trafiałem na złe kobiety, tylko trafiałem na kobiety reprezentujące jakąś zdecydowaną większość. Jak mówię - mam nadzieję, że wiąże się to z ich wiekiem, ale nadzieja matką głupich.

Gość kwiatek100
jestem dziewczyną i ma 19 lat