Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wydajecie na siebie ?!

Polecane posty

Gość gość
ja mam świetną figurę, ale np kupic jeansy, w których tyłek wyglada dobrze i które idealnie leżą, to jest wyzwanie i rzadko taką idealnie skrojona parę można spotkać w tanim sklepie. co nie znaczy, ze zapłaciłabym 1000 zł za spodnie. lepsze marki też mozna kupić okazyjnie

Gość gość
Ja mam kumpla ze studiów co mieszka ze starymi jeszcze, w tym samym domu (bardziej barak niż domek) mieszkają dziadkowie, mieszkaja na kupie, ojeciec ma jakieś dorywcze fizyczne prace, matka nie pracuje, on pracuje ale że mieszka z nimi to dokłada się 300 zł a resztę wydaje na siebie i kupuje sobie np koszulę BOSS'a albo Armani np za 1000 zł albo buty Lacoste, dla mnie to jest dopiero DZIWNE......

Gość gość
I dlatego gro rzeczy kupuje w lumpeksach. Ostatnio kupilam czarna jedwabna bluzkę Gapa za.. 1,50. Lekka byla :) Wszyscy wokól mnie macaja jaki swietny material i jaka elegancka. Aha, jestem glowna kiegowa w prężnie dzialajacej firmie :)

Gość gość
I dlatego gro rzeczy kupuje w lumpeksach. Ostatnio kupilam,jedwabna bluzkę Gapa za.. 1,50. Lekka byla,:) Wszyscy mnie macaja jaki swietny material i jaka elegancka. Aha, jestem hlowna ksiegowa w prężnie dzialajacej firmie :)

Gość gość
Boss czy armani ma kiepska jakosc, moj maz kupil raz garnitur bossa do pracy za 800€ i material sie rozlazil a krawat za 120€ armaniego zrobil sie dziwny, dostal jakis fald :/ . Teraz kupujemy Esprita za 250€ i jest ok, jak sie zepsuje to kupimy nowy :) . Ja mieszkam w de i lubie zare :) , tu sie nikt tego nie wtydzi, sredniej jakosci sklep, niektorzy uwazaja, ze za drogi. Spodnie mi tam nie pasuja, maja dziwny fason (albo ja jestem nie wymiarowa :D ) . Spodnie kupuje do 100€ , musza dobrze lezec i nie czuje sie lepsza jesli wydam 100€ ani gorsza jesli wydam 50€ ;)

Ja wolę raczej szukać ubrań czy butów na wyprzedażach także nie wydaję wcale aż tak dużo:) ostatnio trafiłam na taką hurtownię i tam niskie ceny są non stop i to nie tylko na ciuchach http://wyspaokazji.pl

Gość gość
Hahahah, w mcu czasami 1k wydam na kosmetyczke xD ostatnio do mnie dzwonili z jakiejs promocji biznesu niby darmowe uslugi ale trzeba kupic jakas ksiazeczke z kuponami wiecei cos na ten temat

Gość gość
znam te firme, w pzn tez mieli akcje i jestem zadowolona ;))