Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce miec ladne włosy! help!

Polecane posty

Gość gość

Chce mieć ladne, nawilżone włosy, ale nie wiem, naprawdę nie wiem, co zrobic w tym celu. Mam włosy z natury suche po mamie, moja siostra mimo codziennego prostowania ma ladne, lejace włosy.. Siedze w tych blogach juz jakieś pol roku, przetestowalam mnóstwo kosmetyków, i nic. Nawet czysty olej arganowy nie pomagał, bo w mniejszych ilościach nic nie dawał, a w większych przetluszczal ni włosy, ale był to stan chwilowy. Chce nawilżyć włosy i mieć pewność, ze w kontakcie z powietrzem nie będą sie puszyć, ze jak je umyje nie bd musiała koniecznie biec do sklepu po jakiś wygładzacz, ze będą ladne, wilgotne, jak te typowe ciemnych blondynek, z zazwyczaj krótkimi, rzadki i włosami... (ja mam loki). Kto sie na tym zna i mi ewentualnie pomoże?

Gość gość
Nie myj włosów. Poważnie. Juz przez to przechodziłam.. Nie myj włosów co najmniej tydzień, no oczywiście jeżeli nie robisz nic konkretnego, bo przecież na wesele nie pójdziesz z nieumytymi włosami, ale serio, staraj sie jak najrzadziej, nie używaj nic oprócz naturalnych olejów, myj włosy szamponem dla dzieci i bd piękne:)) poważnie, łój wpływa bardzo dobrze na nasze włosy, wszystkie kosmetyki zawierają chemie, która niszczy nam włosy, szamponn napakowany silikonami tez jest w tym dobry, dlatego lepiej używać tego dla niemowląt i git:))