Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gawor

Mam niemaly problem. Praca alkohol sex

Polecane posty

Gość gawor

hej mam pelno problemow miesiac temu przeprowadzilem sie do wroclawia, mieszkalem cale zycie w warszawie ale poznalem na pracy na wyjedzdzie dziewczyne z tad mieszkalismy 3 lata u moich rodzicow w warszawie zawsze byly problemy ona za duzo mowi za malo robi znaczy ona krzyczy nie mowi. Mieszkamy teraz we wroclawiu lubie sie napic pije ze 2 -3 piwka dziennie i to nie codziennie po pracy nigdy w pracy pracuje 12 godzin dziennie na budowie, rzadklo kiedy mam obiad w domu, czasem jest moja dziewczyna robi 5 godzin dziennie w sklepie z ubraniami. Zawsze jak wraca skads i czeka na otwarcie domofonem 15 sekund to widac ze jest zdenerwowana widac ze ma problem. Codziennie jest zdenerwowana mowi ze gowno robie tylko chleje a w domu syf brud i cos co kazalem jej zrobic jest olane zawsze gada ze to moja wina. Sex a wlasciwie jego brak zawsze jej sie nie chce chodz zawsze dochodzi i to nie raz. Ciagle mowi ze sex jest beznadziejny ale jak juz sie za to wezmiemy to ma zupelnie inne zdanie. Czasem mowi ze mam malego i dlatego tak zadko to robimy ok raz na tydzien srednio. Mam 18 cm mniej wiecej wiec nie wiedze problemu. Laska gada z matka srednio 1h dziennie przez telefon i codziennie i sie z nia spotyka oczywiscie jak jestem w domu to sie dzieje jakby nie bylo kiedy. Nie mam tu zadnych znajomych zawsze mowila ze ma ich na peczki jednak poznalem moze 5 osob i kazda byla znajomym z jej bylej klasy lub krewnym. Jesli rusze jej rzecz bez pytania to jest wielkie halo wyrzucanie z domu itd chodz wiecej jest tu mojego ja place czynsz itd. Co o tym sadzicie sory za brak przecinkow itd bo nie mam przycisku. Czy ja jestem kompletnym alkoholikiem zulem i chu... jestem warty czy cos innego

Gość ewelisiaaaa
Ostatnie zdanie się zgadza. Może ona czuje się samotna?? Co za pajac z Ciebie. Byle umoczyć dziub w browarze a ch gdzie indziej. Mój facet zabiega o mnie mimo ze też pracuje, umie sprzątać wow. Nie pije codziennie, czasem wyskakuje z kumplami. Twoja kobieta jest z Toba nieszczęśliwa, myślisz tylko o sobie.

Gość ewelisiaaa
No i gitarra, ona jest w nowym mieście, mniej pracuje, czuje się samotna. Kiedy ja gdzieś zaprosiłeś?? Posprzatales mieszkanie?? To nie jest wytłumaczenie ze tyle pracujesz, da się zorganizować czas razem. Nie chce z Toba sypiac bo ja rozczarowales jako facet, partner.

Gość gość
Zostaw ta glupia i nieczula france i wracaj do wawy. Ona nie zasluguje na ciebie. A jak jej malo 18cm to niech sobie zamowi ogiera z dostawa do domu to bedzie miala polmetrowego penisa!! Zdrobisz dobrze jak zostawisz ja a w wawie masz wieksze mozliwosci znalezc prace dobra i laske tez.

Gość ewelisiaaa
W ogóle to po co Ci te piwka?? Lubisz mieć zachlany ryj?? No to super materiał z Ciebie. Bez kitu.

Gość ewelisiaa
Oj może mu się skurczył od chlania. To ona powinna wiać.

Gość gość
Olej suke. Facet 12h robi chce się po pracy zrelaksować a ta ma problemy... Olej szmatę, niech sobie znajdzie innego frajera który będzie jej usługiwał

Gość gość
Nie dziwie się że taka sucz nie ma żadnych znajomych bo kto chciałby się z nią zadawać? Stary uciekaj puki możesz. Życzę Ci żebyś już nigdy nie wpadł na takiego nieroba

Gość gość
a ty "ewelisiaa" przestań trollować bo ci to nie wychodzi. Chyba że jesteś takim samym nierobem jak w/w