Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shadowgirl

Związek bez zrozumenia

Polecane posty

Witam,chce sie kumuś z tego zwierzyć bo nie daje rady.. Robię dla mojego chłopaka wszystko,spełniam każdą jego zachcianke jestem na każde jego zawołanie. Lecz on dla mnie nic nie robi ;/ . I nagle się dowiaduje że związek jest zagrożony że to ja powinnam ratować związek. Mam zakaz wychodzenia na jaką kolwiek imprezę. Cały czas mi wytyka błędy i wady . Nie pamiętam kiedy powiedział ze jestem ładna a wręcz powie że jestem gruba,że za duże biodra,chociaż jestem szczupłą osobą, a jak zobacz inna to pyta dlaczego ja tak nie mogę wyglądać

Gość gość
alez to TY powinnas cos zrozumiec kopnij go w doope ewentualnie w jaja zalezy jak sie ustawi przodem czy tylem

Gość gość
w skrócie: kazałabym pocałować się takiemu w... nos. Nie daj sobą manipulować, bo ci wejdzie na głowę, a potem zastawi dla takiej, co będzie dla niego wredna i nieustępliwa.

Gość gość
,,,"Robię dla mojego chłopaka wszystko,spełniam każdą jego zachcianke jestem na każde jego zawołanie"... No i to jest twój wielki błąd.Zrobiłaś z siebie niewolnicę i teraz cię nie szanuje.Nie będzie lepiej.Znajdź takiego,któremu się będziesz podobała!Skoro swojemu chłopakowi sie nie podobasz,to dlaczego z toba jest????Żeby miał się nad kim znęcać?D**ek!Szanuj się i nie płaszcz się przed nim.Zasługujesz na normalnego faceta,a nie takiego gnoja,który musi komuś dokopać ,żeby poczuć się "lepszym"

Gość gość
Zdarzyło mi się parę razy wysłuchać właśnie krytyki faceta n temat mojego wyglądu czy zachowania. I uważam, że w takiej sytaicji lepiej sobie odpuścić,nawet nie wnikając dlaczego to robi. Ktoś, kogo byś naprawdę obchodziła, zawsze mówiłby o Tobie pozytywnie, a jeżeli coś by już powiedział, to byłaby to konstruktywna krytyka, której celem jest uświadomienie sobie i wspólne rozwiązanie problemu, a nie bezpodstawne naśmiewanie się z drugiej osoby. W takim wypadku lepiej się od takie osoby odsunąć, bo to jakiś toksyczny osobnik.