Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ci mężczyźni

gdzie Ci mężczyźni

Polecane posty

Gość gdzie ci mężczyźni
Nie chcę go rzucać ani nie chcę żeby on mnie zostawił bo (po raz setny to napiszę) KOCHAM GO i wiem że on też mnie kocha.. jesteśmy już trochę czasu razem, był moim pierwszym partnerem seksualnym, jest odrobinę starszy, zawsze czułam (i czuję nadal) się z nim dobrze, bezpiecznie i spokojnie i wiem, że to jest moja druga połówka, z tym że kiedy on chcę ciepła ja chcę ognia. Różnica temperamentu nie może być chyba wyznacznikiem w budowaniu związku... Jeżeli ja się naginam żeby było dobrze i robię wszystko jak on lubi choć ja lubię inaczej to czy on nie może zrobić czegoś co ja chcę? Czy nie na tym polega kompromis? Nie chcę go diametralnie zmieniać.. chcę tylko żeby czasem tupnął nóżką, postawił na swoim i pokazał kto ma większe cojones w tym związku...

Gość gdzie ci mężczyźni
@ szczery Gdybym ja kazała porwać mojemu mężczyźnie pończochy pewnie by uznał że nie ma to sensu, bo szkoda, bo to dobre pończochy jeszcze są i co ja w ogóle wydziwiam...

Gość gość
jedni wolą zapach pomarańczy inni jak im skarpetki smrodem walą:classic_cool:

Gość gdzie ci mężczyźni
Hahah nie jest skąpy ale jest oszczędny bo do wszystkiego doszedł w życiu sam... to jak teraz mieszka,jaką skończył szkołe, jak się ubiera, jaki ma samochód, to wszystko opłacone jest jego krwawicą dlatego ceni sobie oszczędność:) Ja zresztą też pracuję na siebie od 18 roku życia, też wiem ile kosztuje życie, ale czasami potrafię zaszaleć i poświęcić parę groszy żeby było ciekawiej.... on jest typem zbieracza-naprawiacza, co świadczy w sumie o jego zaradności, a ta też mi imponuje:)

Gość gość
nie, to nie jest kompromis kiedy ty ciagle masz przyjemnosc a on musialby sie zmuszac ty kochasz sie z nim przy zgaszonym swietle, ale to nie jest cos, czego nie mozesz zniesc i byloby wbrew tobie (po prostu chcialabys tylko inaczej), bo mimo twoich "poświęceń się" dla niego, ciągle masz przyjemnosc. kompromis bedzie, kiedy pogodzisz sie z tym, że on nie zmieni sie w sprawach łóżkowych a bedzie bardziej stanowczy w innych sprawach

Gość gdzie ci mężczyźni
Może i wystarczyłoby mi gdyby był bardziej stanowczy na co dzień... chodzi o to że sama łapię się na tym, że przestaję widzieć w nim mężczyznę a widzę misia do kochania.. Gdyby był bardziej stanowczy na co dzień to z większym pożądaniem chodziłabym z nim do łóżka, nawet, gdyby nie zmienił swoich przyzwyczajeń w tych sprawach...

Gość gość
roznica temperamentow (łóżkowych) nie moze byc miarą trwałosci zwiazku pod warunkiem, że nie bedzie seksu przedmałżenskiego, bo bierzesz wtedy kogos takim jaki jest i akceptujesz wszystko po slubie. A wy sprawdzacie co wam pasuje a co nie. Niestety sprawy lozkowe sa wazne, inaczej zostaniecie zwyklymi przyjaciolmi zyjacymi ze sobą, a seks bedziecie uprawiac na boku albo bedzie nijaki (i zwiazek bedzie nijaki).

Gość gość
też taki byłem grzeczny itp w stosunku do mojej byłej kobiety ale zmieniła mnie na tyle w pewny czasie że zdarzał się tak ostry seks że aż iskry leciały :D No fakt jest taki że faktycznie czasami trzeba być nie grzecznym bo kobieta się znudzi ;/ Musisz jakoś swojego przekonać że to jest fajne trochę się poprzekomarzać a w wyrku chociaż raz na jakiś czas zrobić ostrą jazdę :)

Gość gość
zycze ci, żeby byl radziej stanowczy w łóżku, tak abyscie oboje byli zadowoleni, wtedy juz nie bedziesz narzekac na wszystkie pozostale jego slabostki.

Gość gość
a w ogole, to przywiaz go do lozka i szalej z nim, zacznij go ujezdzac, masturbuj go, zapal swiatlo i rob co chcesz

Gość gdzie ci mężczyźni
Nie rozumiem motywu ze spódnicą ale dobra.. No muszę jakoś na niego wpłynąć bo nie chcę żebyśmy byli tylko przyjaciółmi ale i kochankami... a z tego co tu widzę, to to ja jestem ta zła której nie wystarcza zwykły seks a on biedny bo inaczej nie umie.. Jemu może być ciężko zdobyć się na coś więcej a mi ma być łatwo hamować swój temperament... typowe.

Gość zawsze szczery
Nie rozumiem motywu ze spódnicą x yyyy no coz, nie kazdy jest odpowiednio bystry :-) facet z reguly nosi spodnie vide cojones, prawda? a szkoci...

Gość gdzie ci mężczyźni
Hahahah też próbowałam... tzn zaproponowałam raz żebym tym razem to ja zagrała pierwsze skrzypce, ja się wszystkim zajmę to skończyło się tak, że się oburzył, że to go męskości pozbawia... No weź chciej dobrze to wyjdziesz na idiotkę. Nie wiem już sama czy walczyć o namiętność czy zostawić to swojemu biegowi, jak będzie tak będzie...:/

a z tego co tu widzę, to to ja jestem ta zła której nie wystarcza zwykły seks a on biedny bo inaczej nie umie. x to znaczy, ze nie patrzysz w odpowiednia strone, nie jestes zla, on rowniez nie jest zly, jestescie po prostu inni w swojej naturze, upodobaniach, przyzwyczajeniach itd jesli sie kochacie to pracujcie powoli ale ty wykaz sie cierpliwoscia i akceptacja o ile oczywiscie ass slaps and hair pulling nie sa dla ciebie byc albo nie byc :-)

Gość gdzie ci mężczyźni
yyyy no cóż,nie każdy wyraża się dosyć jasno.. Akurat mam znajomych Szkotów i pierwsze skojarzenie to potworne skąpstwo a na pewno nie brak męskości, spowodowany takim a nie innym tradycyjnym strojem ludowym.. btw. wiadomo że szkot pod spódnicą nie nosi majtek i umie to wykorzystać także twój argument słaby trochę^^

generalnie pokazuja to dwa kawaly: Mąż i żona kochają się w pozycji od tyłu, kompletna cisza. Po jakimś czasie ona zaczyna marudzić (w trakcie). - Kochanie, już nie ma między nami tej magii, tej czułości, tego ognia. Gdzie te czułe słówka, które mi szeptałeś jak się kochaliśmy? Nic! No mógłbyś mi chociaż powiedzieć coś miłego, coś pieszczotliwego... Mąż tak na nią patrzy, chwilę myśli, po czym mówi: - Wyżej dupa! vs Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, ze warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, superwysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami: Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, ze jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy sie przez kilka godzin. Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym superstroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę. Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowna, skórzana bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzana maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział "co na obiad, Batmanie?"

umie to wykorzystać także twój argument słaby trochę x no niestety to nie byl argument tylko analogia i nie chodzilo o wykorzystanie przyrodzenia a o to kto w zwiazku nosi spodnie, oczywiscie jesli chcesz to brnij dalej ale radze ci odpuscic :-)

Gość gość
Wstrząśnij nim porządnie bo kurcze no żeby facet nie chciał namiętnego ostrego seksu tylko monotonny spacerek w łóżku to coś jest nie halo :) Może jak dojdzie do zbliżenia przerzuć go na plecy i ujeżdżaj porządnie powariuj poskacz na nim zobacz jaka reakcja będzie :)