Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet czy ktos ma podobnie?

Polecane posty

Gość gość

otoz jestem wieku w ktorym ciaza bylaby jak najbardziej pozadana czyli mam 31 lat jednak ja poprostu sie boje mam obawy ze dziecko moze sie urodzic chore lub ze bedzie chorobliwe i delikatne tak jak ja bylam gdyz w dziecinstwie maialam wiekszosc popularnych chorob typu zapalenie pluc , ospa, rozyczka swinka , grypa , angina co roku ja sie boje ze sobie nie poradze jako matka zwlaszcza ze nie ma mi kto pomoc przy dziecku jedynie czasami moze maz czy bede zalowac na starosc jak nie bede miec dziecka jak myslicie ?

Gość Alka00
Bedziesz zalowac... Ja mam 28 lat i obok mnie w lozeczku spi moj najwiekszy skarb, ktory urodzil sie 20 lipca. Nie zaluje ze dopiero teraz mam dziecko, bo od 4 lat jestem z mezczyzna mojego zycia :-) nie obawiaj sie obowiazkow i tego, ze nie dasz rady. Na poczatku ciezko mi bylo wstawac i w ogole sie poruszac, po cc mialam ogromnie wzdety brzuch i kazdy ruch byl bolesny, ale przeżyłam i nic nie jest piekniejsze od bycia mama. Instynkt macierzynski sie u Ciebie obudzi i dasz rade :-)