Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się,zniszczyć karty Tarota ?

Polecane posty

Gość gość

Mam talię kart i ksiażkę o Tarocie, chcę sie tego pozbyć, bo mam pewne powody. Słyszałyście coś o tym jak to zrobić? Poradźcie coś.

Gość gość
Możesz mi oddać :D

Gość gość
a nie trzeba tego spalić ?

Gość gość
spal albo zakop. Ja tez chciałam sie kiedyś pozbyć kart i 3 razy do mnie wracały

Gość gość
Na ogol dobrym sposobem pozbywania sie niechcianych rzeczy jest wyrzucanie ich do kosza :-) Sprawdzone, dziala.

Gość gość
Taa wracały. .psychiatra dobry ci jest potrzebny!

Gość gość
buahahaaaaa problem z kartami 21 wiek i ludzie wierza w te głupoty , nie rozumiecie , to nie karty to wasza psycha jest do naprawienia

Gość gość
HAHAHA tez bym je wyrzuciła po prostu do kosza, ale czytałam to i owo i kazą spalić. wiem jak to brzmi, serio, to nie moje karty, a ja jestem przesądna i nie przesadzajcie że XXI wiek i nikt z was nie jest przesądny.

Gość gość
ano moze i jest , ale na zasadzie zartu , smiechu itd. ale nigdy by w to wierzyć na powaznie . Co ? czarny kot to nieszczescie ??:) nie kłaść torebki na podłodze bo pieniadze uciekają ? wezcie poczytajcie o psychologi i ludzkim umysle , dowiecie sie wtedy jak potezna jest to jak bron , tak narzędzie sterowania ludzkoscią . oszukać go łatwo , jak wzrok , tak i słuch i inne zmysły , manipulacja jest wszech obecna

Gość gość
może zrób tak jak ci intuicja każe? Bo to wiesz karty są naładowane twoja energia czyli najlepiej jak będziesz działać "po swojemu" miech one same ci powiedzą czego chcą?. Tak myslę.

Gość gość
na discowery jest filmik o " mentalistach " zobaczyc go polecam , zobaczycie jak metnalista w prosty sposób manipuluje rysownikiem policyjnym , tak komandosem z SWAT i innymi ludzmi , to moze oczy sie wam otworzą ze to nie zadne czary mary tylko podprogowe manipulowanie umysłem . podam przykład z tego filmu przychodzi mentalista do SWAT owca , zanim dochodzi do niego na strzelnicy wiesza kartke papieru - w rozmowie z komandosem pyta sie go czy jest w stanie wpłynać na niego jakkolwiek i czy jest dobrym strzelcem , ten odpowiada ze nie ma szans i ze wysmienitym , no to ten mu mówi ze ma wybrać trzy punkty na makiecie na strzelnicy , - wiecie tak karta papieru postaci człowieka i strzecić . komandoś strzela , a ten do niego mówi o co zapewne myslisz , ze sam wybrałeś cele na ciele tej karty , , ten odpowiada ze tak , włacza wiec maszyne ta powoduje ze ta karta przyjezdza do nich ! sciaga kartke ktora wczesniej tam przyczepił i kaze otworzyć ją i przeczytać komandosowi ...ten czyta , prawy bark , brzuch , głowa . i tak też komandoś strzelił , te punkty wybrał ! :) potem wyjasnia jak to zrobnił :) takie to są czary , tak tez czarują magicy typu Kris Angel i inni :)

Gość gość
no ale jeżeli ktos jest przesadny to lepiej żeby zrobił coś według " zasad" i miał swięty spokój. Taki efekt placebo.

Gość gość
z rysownikiem policyjnym od portretów pamieciowych jest jeszcze ciekawiej :)

Gość gość
jak ktos jest przesadny , to znaczy, ze podlega pewnemu leczeniu psychologicznemu ! Bo zdrowy taki ktos na pewno nie jest.

Gość gość
taaaa..od razu w kaftan, nie bądźcie smieszni. Ja tam pod drabina też nie przejdę a jak kot mi przebiegnie to też zwraca to moja uwagę i co powinnam iść na leczenie ? buahaha

Gość gość
tak - ale prosze zrocumiec też nie ma KONIECZNOSCI to nie grozne schorzenie , ale ze z psychiką jest cos nie tak , to niepodwazalne ! tyle ze z tym sie da zyć , tak samo jak z pieprzykiem , albo kilkoma , lub kilkunstoma .... na tej zasadzie pieprzyk to zmiana chorobowa , ale da sie z nia zyc i funkcjonować normalnie , tak samo jest z ludzmi wierzacymi w pierdoły :)

Gość gość
oj panie racjonalny- świat ma wiele odsłon, o których nie masz pojecia i na które nie ma wzoru. Egzorcyzmy to też wymysły ?

Gość gość
poczytaj o psychologii i manipulowaniem umysłami , to ci sie oczy otworza co mozna zrobic z człwiekiem , a co umysł z nim !

Gość gość
tak, jasne. Umysł umysł, a jak na łozu smierci zalegniesz to będziesz o namaszczenie prosił i boga wzywał hahahah

Gość gość
jak to mówią wielcy wiele spraw sie nie da wytłumaczyć , dlaczego ? dlatego ze pewne stany , rzeczy itd. nie zostały jeszcze nazwane !! o co chodzi ? proste jak komuś chcesz pwoiedziec , ze podnisłaś kamien , to kazdy wie o co chodzi ! ale gdyby ten kamien nie miał nazwy ? nie został nazwany , to jak bys wytłumaczyła co podnisłaś ? tak samo jabłko , kazdy wie o co chodzi bo w umysle naszym jest zapisany obraz jabłka i nazwano ten owoc , ale co z nienazwanymi ? trzeba im nadać nazwe , a to nie jet takie proste :) Słynny raport z rozmowy naukowca z Bogiem "Ra" udokumentowany przeprowadzony w hipnozie przy udziale innych naukowców - dla mnie majstersztik :) Tam też "RA" mówi o tym ze nie jest w stanie wyjasnic pewnych spraw wlasnie ze wzgledu na brak nazw dla pewnych ...nazwijmy to - "rzeczy"

Gość gość
ale co cie smieszy , tak zostalismy wychowani , albo zmanipulowani ! to co sie dziwisz ! umysł ludzki jest niezbadany i skomplikowany , a wlasnie wiara to pokazuje dokładnie , wierzysz w Boga , ok , ty uważasz , ze Bóg katolicki jest jedynym prawdziwym - dlaczego ? bo tak ci wpojono , islam juz uwaza inaczej a to druga co do wielkosci religia , bedziesz sie wiec kłócić z nimi ? potem masz mniejsze , Buddyzm ... itd. kazdy wierzy w to wierzy , bow takim srodowisku sie wychował i tyle . :)

Gość gość
gdyby nie było instynktu do przekraczania granic umysłu i rozsądku to na ksiezyc tez by człowiek nie poleciał

Gość gość
zobacz jak bogatym jest kosciół katolicki , jaki ma majatek , nieruchomosci itd. Myslisz , ze Bogu sie to podoba ? tosz to mafia ! nic innego . pisze teraz o kosciele , nie o Bogu - nie podwazam jego istnienia !! jedynie wykazuje jak kosciół byl i jest materialistą . w sredniowieczu , palili na stosach , ksiązki by lud utrzymać w niewiedzy , potem krzyzowcy w imie Boga mordowali itd.

Gość oj stara modelka bez związku
Spal. Sama spalilam na balkonie. Trudno sie pala. Serio. Podpalalam kilkakrotnie bo ciagle gasly. Najlepiej jesli wczesniej pojdziesz do szczerej s/powiedzi. I pojednasz sie z B/ogiem. To pomaga. Karty tarota, wrozenie, homeopatia, fengshui, joga, wahadelka, wiara we wrozby, horoskopy, w moc kamieni 5 przemian, mudry, reiki, chodzenie do wrozki, wszelka bioenergoterapia i wszelkie inne dzialania oparte na tzw. energiach to jest okultyzm. I koniecznie trzeba sie z tego wys/powiadac.

Gość gość
Dzięki, tak zrobię, czytałam też na innych stronach i tez tak radzą. # razy sie przeprowadzałam, wiele rzeczy pogubiłam, myslałam że je też..wiele wyrzuciłam a one ciągle ze mną , brrrrrrr

Gość gość
nigdy nie bylo nikogo na ksiezycu skarnie , to co wiesz i pokazujeą to była udowodniona juz z reszta sprytna mystyfikacja ! nota bena na tamte czasy wysmienicie i prawie perfekcyjnie przygotowana - tez na internecie znajdziesz ekspertskie oceny zdjec z ksiezyca - niby z ksiezyca :) http://ciekawe.onet.pl/fototematy/8-zaskakujacych-faktow-o-ladowaniu-na-ksiezycu,5647858,0,galeria-maly.html

Gość gość
Ja zbieram karty tarota, serio możesz mi wysłać, sobie oczyszczę i będę wróżyć :P

Gość gość
to nie sa moje karty, znalazłam je w piwnicy mieszkania w którym 10 lat temu mieszkałam. Nie chce tego cholerstwa

Gość gość
QQQQ, teraz nie zartuję, podpaliłam jedna na próbę, ogien poszedł po rancie karty i zgasł. yyyyyyyyyyyyyy