Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się,zniszczyć karty Tarota ?

Polecane posty

Gość gość
no czyjes to juz koniecznIE SPAL i nie bierz do reki!!!

Gość gość
podobno one same sobie wybieraja wlasciciela, jesli nie uda ci sie ich spalic zaniesc je do ksiedza jakiegos on ci powie co z nimi zrobic

Gość gość
Najlepiej polać podpałką do grilla i podpalić :) Oczywiście nie w mieszkaniu ani w domu, tylko na zewnątrz. Ale spalą się napewno.

Gość gość
jezu, nie straszcie mnie :(

Gość pielegniarka1990
Wedlug mnie spalic i nigdy juz nie wracac do tego. Mam prosbe do was. Znacie chlopaka ktory wystepuje w piosen ce weekend -za kazda chwile oddalbym...bo ja nie moge jego znalezc jak sie nazywa

Gość gość
Jak walczyć z grzechem? wejdź na www.ku-bogu.blog.pl i zobacz jak ja nawiązuję relację z Bogiem :)

Gość gość
Wszyscy sobie żartujecie z tych kart a nikt nie ma pojęcia o tym czym są kiedy je bierzecie do ręki i zaczynacie dla zabawy sobie wróżyć. Niby nic, jakieś tam obrazki. Ale za niedługo te obrazki zaczynają przemawiać konkretnymi zdarzeniami. Mam kilka talii. Od dawna ich nie używam, są poukładane w pudełkach zaklejonych taśmą. Dzisiaj pomyślałem aby je spalić ale wcześniej chciałem sprawdzić czy to b€dzie dobry pomysł. Dlatego zajrzałem na to forum. Dla pewności sprawdzę jeszcze w paru miejscach i zobaczę co jeszcze inni radzą.

Gość gość
Najpierw skropić wodą święconą, a jak wyschną spalić.