Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie zaangazowac

Polecane posty

Gość gość

Cale zycie bylam sama, w domu nie mialam zadnych pozytywnych wzorow zwiazku. I tak sobie zylam sama. Az poznalam jego. Oczywiscie jest wspanialy, czuly, troskliwy, cierpliwy. Widze ze mu zalezy, stara sie, mowi ze sie zaangazowal. A ja nie potrafie. Czuje jakas blokade. Zawsze bylam sama, nikogo nie dopuszczalam blisko tak na wszelki wypadek zeby sie nie rozczarowac. Teraz tez tak mam. Boje sie ze on sie moze rozmyslic wiec na wszelki wypadek trzymam dystans. Wiem ze to zle bo wlasnie przez to mnie moze zostawic. Chyba nie umiem inaczej...

Gość gość
Nie, jeszcze nie. On mnie tez nie. Za wczesnie na to. Ale gdy sie nie dluzej nie widzimy to za nim tesknie, czekam az do mnie zadzwoni, lubie sluchac jego glosu. Ostatnio byla pewna trudna dla mnie sytuacja a on byl ze mna i wspieral mnie, dbal.

Gość gość
Spotykaj sie z nim,rozmawiaj,spedzajcie wspolnie wolny czas.Nic na wariata,przyjdzie taki moment,ze sie otworzysz i zaufasz jak facet jest tego wart.Zaufaj sobie i swoim uczuciom.Nie musisz sie spieszyc bo i po co?TO co najpiekniejsze w zwiazku to jego poczatek,poznawanie sie.

Gość gość
Dokladnie ,wszystko malymi kroczkami i pamietaj ,ze brak wzorcow dobrego zwiazku nie dyskwalifikuje Cie w byciu szczesliwym ;)

Gość gość
Jak się od początku nie kocha to nic z tego nie będzie.

Gość gość
Kolejna deprecha to wez siedz w domu sama i sie odizoluj od ludzi a poznoej placz ze sama jestes, co to za pokolenie jakichs mimoz? Ludzie zyjcie!!! Albo do lekarza od glowy.Rozczarujesz sie to trudno masa debili na tym swiecie nie pierwszy nie ostatni raz.Pozniej poznasz swoje potrzeby i bedziesz miala zakreslony zarys swoich mozliwosci oraz wymagan No chyba ze bedziesz z mostu skakac bo nie odpisze na smsa.To juz nic nie pomoze.

Gość gość
czasami nie wie sie ze sie kocha.Ja tez kochalam sluchac glosu meza i tak jest do dzis.Godzinami ze soba rozmawialismy,poznawalismy sie.Pocalunki byly i sa magiczne,mamy 2 dzieci i wspanialy zwiazek.To jest ta milosc o ktorej kazdy marzy.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Wiem, ze trafilam na dobrego, odpowiedzialnego i rozsadnego czlowieka. Mam nadzieje ze z czasem sie otworze.

Gość gość
w polsce to w ogole nie ma szacunku do ludzi traktuje sie kobiety jak c**y i sluzace jesli ten temat to prawda 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w