Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do małżeństw z dłuższym stażem z udanym życiem erotycznym

Polecane posty

Gość gość

Po latach małżeństwa Wasz seks zmienił się w jakiś sposób? W moim małżeństwie seks znacznie się zmienił. Na lepsze. Odkryliśmy z mężem, że lubimy ostry seks. Nie będę bawić się w poprawność i powiem szczerze, że z etapu słodkiego kochania w pierwszym okresie małżeństwa przeszliśmy do etapu P********IA się. Dosłownie. Kochamy się z mężem bardzo, szanujemy, jesteśmy dla siebie oparciem, zawsze możemy na siebie liczyć, nie wiem czy ktoś patrząc na nas na codzień domyśliłby się, że w łóżku zachowujemy się jak zwierzęta. Tak naprawdę podczas seksu okazujemy sobie mało czułości, są pocałunki, ale to są pocałunki bardzo lubieżne. Padają słowa typu "d****a", "suka", "zdzira" i lubię tak się czuć podczas seksu, a mój czuły i kochany mąż zmienia się wtedy w pana i władcę, bije mnie po d***e, daje klapsy w c*pkę, wpycha mi k****a w usta, kąsa i ssie piersi, a sam stosunek jest gwałtowny, mocny, głęboki. Seks daje nam teraz 100% satysfakcji. A jak jest u Was?

Gość gość
U nas to samo ale bez wyzywania. Czasem tez gwalce swojego meza. Ale jest szał. Uwielbiam jak przy tym wsadza mi w tyłek rękę

Gość gość
Mamy też niemały staż i tez lubimy różnie. Niekiedy jest romantycznie i spokojnie delikatnie, a niekiedy moja pani dostaje klapsa i prosi o jeszcze.

Gość gość
Moja żona siada mi na twarzy, a kiedyś to było nie do pomyślenia. Teraz nadstawia cipkę do minety :)

Gość gość
My tez zmierzamy do ostrego sexu tzn ja bardzo chcialabym byc traktowana w lozku jak dziw/ka. Tylko jak zachęcić męza do jeszcze ostrzejszych zachowań? Zeby tak mnie traktował?

Gość gość
Powiedz jemu o tym a jak nie to daj maila a ja potraktuje ciebie jak dziwke bo moja tego nie lubi a ja mam wielka ochote

Gość gość
Powiedz mu o tym w trakcie. Dawaj sygnały swoim ciałem. Jak coś zrobi mocniej to powiedz mu tak mi rób lub jeszcze itd.

Gość gość
Jakie np sygnały ciałem? A z tym ze mocniej to moze faktycznie dobry pomysł. Spróbuję.

Gość autorka___
Sygnały, że mocniejsze ruchy itp. podobają Ci się powinny zadziałać. gdy mój mąż poruszał się mocniej i bardziej zdecydowanie podczas seksu (zanim jeszcze zaczęliśmy się kochać ostro) wzdychałam głośno i jęczałam "taak", "jeszcze". I tak sobie zakodował, że mocniej jest lepiej :)

Gość gość
my juz 9 lat po slubie, to moj jedyny partner tak naprawde, ja mam 31 on 36, i tez sex o niebo lepszy, po ciazy inaczej zaczelam odczuwac sex, a teraz chyba mam jakies apogeum, ost kochamy sie moze nie tak czesto ale za to jak?, oj chyba zdominowalam mezusia, czasem nie daje rady:P po prostu sie rżniemy, robie mega wyuzdane rzeczy. Uslyszalam ost,ze chyba p****le ogladam,bo nie odtstaje od aktorek:D ale to fakt, duzo sie nauczylam od czasu do czasu podgladajac stronki XXX, stalam sie swiadoma swoich potrzeb, mowie czego chce i jak chce, odlatuje, sex dla mnie jest najwazniejsza sfera w malzenstwie:) tylko,ze.....brakuje mi nowych doznan...ysle jakby to bylo z innym lub w 3...ale chyba tylko mysle, bo zdrada sie brzydze

Gość gość
a wlasnie powiedzialam mezwoi czego oczekuje i dostalam to, wiec mowcie laski czego chcecie, jak dluzej nie moge dojsc to lapie mnie mocno za wlosy i ciagnie, dochodze w kilka sekund,, albo daje mi klapsy , wrrr

Gość autorka___
U mnie też seks zmienił się na lepsze właśnie po urodzeniu dziecka. A to było już kilka lat temu. Wcześniej chciałam tylko delikatnie i czule, no i taki seks też jest fajny, ale dla nas fajny był chyba tylko na początku :) Teraz chcę o wiele więcej. Teraz w dzień chcę się czuć kochana, wtedy jest czas na przytulanie i mizianie, a w nocy chcę być rżnięta. Niestety w codziennym zabieganiu nie mamy czasu na zrealizowanie wszystkich naszych fantazji. Kiedyś, gdy jeszcze nie byliśmy rodzicami często jeździliśmy gdzieś w plener i tam się bzykaliśmy, a teraz niestety nie mamy ku temu okazji. Bardzo lubię zadowalać męża i często fantazjuję o tym, że obciągam mu w publicznej toalecie w galerii handlowej na przykład albo w kinie. Często klepię go po tyłku w miejscach publicznych, oczywiście gdy akurat nikt nie patrzy. Pociąga mnie nieco brutalny seks z elementami bicia, ale nie za mocno.

Gość gość
Niekiedy żona w celach pobudzjących wysyła mi sms w stylu dziś chcę czuć twoje paluszki w moich otworkach lub moja wypięta du..ka czeka na klapsy lub inne pikantne

Gość gość
gość dziś >Niekiedy żona w celach pobudzjących wysyła mi sms w stylu dziś chcę czuć twoje paluszki w moich otworkach lub moja wypięta du..ka czeka na klapsy lub inne pikantne< Jaki macie staż?

Gość gość
20 lat i jest coraz lepiej

Gość gość
Super wątek i pozwala z optymizmem spojrzeć na seks w związku po urodzeniu dziecka, co dopiero przede mną. Mam nadzieje,ze i u mnie tak będzie☺ Mnie ostatnio bardzo podnieca ostry seks, marzą mi się kajdanki, przepaski na oczy, anal i jedna mała, sprosna sprawa...Ogólnie chyba lubie być zdominowana. A wczoraj od tyłu dostałam przy okazji kilka soczystych klapsow, takich ze pupa piekła. To było cos!

Gość gość
Dla wielu kobiet seks po porodzie jest lepszy niż przed. Ja przed porodem byłam bardzo ciasna, penetracją nie sprawiała mi przyjemności, dopiero po urodzeniu dziecka zaczęłam odczuwać dużą przyjemność z tego, że mąż porusza się we mnie. On też stwierdził, że jest lepiej niż było bo czasem po seksie czuł ból z powodu tego ocierania. Także u nas jest dużo lepiej niż było.

Gość gość
Nie wiem czy akurat poród ma tutaj znaczenie. Staż i doświadczenie to kluczowe elementy super seksu. Uwielbiam kochać się z moim mężem. Jest cudownie, kiedyś nie przypuszczam, że może być tak dobrze.

Gość gość
Mam jakieś dziwne mysli,ze po dziecku to już tylko WYPADA po cichu, po ciemku, kilka ruchów i dobranoc. Wcale nie mam na to ochoty, ani tak nie uważam, żeby było jasne. Dziki seks z ukochanym facetem, który jest tym jedynym i ojcem mojego dziecka, wydaje mi się czymś wspaniałym, lepszym niż z przypadkowym wyrywaczem lasek na imprezach. Tylko gdzieś ten durny, katolicki kult umączonej Matki Polki, wzorowanej na Matce Boskiej gdzieś siedzi z tyłu głowy. Głupie to wiem☺ Miło mi, ze mozna być kochająca matka, a czuła zona,a d***** w sypialni. Oczywiście dla tego jedynego.

Gość gość
dlugi staz i udane zycie intymne buahahahah to sie wyklucza!

Gość gość
Moi sąsiedzi odkąd ich znam wyją jak wilki przy seksie!!!!!! Autentycznie , kiedyś myślałam,ze jakiś film ogladają tak głośno , no ale kurde to nie film chyba?? co noc ten sam?

Gość gość
"gość dziś dlugi staz i udane zycie intymne buahahahah to sie wyklucza!" MLODYS I GLUPI JESZCZE.

Gość gość
"Tylko gdzieś ten durny, katolicki kult umączonej Matki Polki, wzorowanej na Matce Boskiej gdzieś siedzi z tyłu głowy. " Nie wiem kto każe Ci być umeczona matka polka, na pewno nie kościół. Skąd w ogóle taki pomysł? Widocznie sama uwazasz, że pewnych rzeczy już nie wypada Ci robić. Ja jestem katoliczka, staram się być dobra matka i dobrym człowiekiem, ale jednocześnie jestem też żona a seks został stworzony dla ludzi, więc dlaczego miałabym ograniczać się do "kilku ruchów pod kołderka". Kocham męża, pociąga mnie on jako mężczyzna i chce czerpać z seksu z nim pełnymi garściami. Kościół tego nie zakazuje.

Gość gość
Ludzie proszę :) Seks to cudowne doznania jakie wzajemnie można sobie oferować. Mamy dwóch synów i czasem mamy problem. Ale wierzcie mi, wykorzystujemy każdą okazję. Czasem czuję się jak uczennica ukrywająca szybko palonego papierosa ;)

Gość gość
Co do Matki Polki- nie, nie ja wcale tak nie myślę. Nie wiem po prostu jak to ująć najlepiej, takie mysli mam może poprzez wychowanie w domu, gdzie miedzy rodzicami nie bylo miłości... Ja nie chce tego wzoru powielać, kocham mojego M. a i seks jak kon owies☺ Cieszy mnie po prostu, że nie tylko ja tak mam, że właściwie to norma, że ludzie którzy są rodzicami,dalej mają fantazje erotyczne, dalej się pragną i realizują swoje pragnienia.

Gość saszka_
Dzieci tylko czasem przeszkadzają ;) Dziewczyno puść wodze fantazji a znajdziesz się u bram niebios ;) Nie ma nic lepszego od pięknego, namiętnego seksu z własnym kochanym i kochającym facetem.

Gość gość
dlugi staz i udane zycie intymne buahahahah to sie wyklucza!" MLODYS I GLUPI JESZCZE. xx nie taki mlodys tylko mloda jak cos , mam 40 lat wiec nie taka mloda i kilkanascie lat stazu malzenskiego wiec wiem co pisze

Gość gość
Temat jest dla osób, które mają udane życie seksualne w malzenstwie, a Ty jak nie masz to czego tu szukasz? Idź wylewaj swoje frustracje gdzie indziej.