Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiła byś używany wózek ? kurcze są różne okazje

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, że najlepiej nowy itp. Ale ja po pierwszym dziecku sprzedałam a teraz jestem w ciąży i trochę szkoda mi wydawać ponad 1000 zł za wózek, gdzie mamy sporo wydatków. Oglądałam wózki i widzę że ładne zgrabne można do 500 zł kupić, ale czy kupować ? Nigdy nie wiadomo po kim ten wózek a tu potrzeba dla noworodka

Gość gość
ja kupilam na olx i jestem zadowolona.Wozek jak nowy zaplacilam 450 zl i smieje sie z tych co kupuja nowe ,szkoda kasy.Szukaj na olx tam jest mnostwo okazji czasami nowe sprzedaja bardz tanio.

Gość gość
Możesz na olx albo gumtree poszukać i odebrać osobiście. Wtedy mozesz sobie obejrzeć dokładnie przed zakupem. czasem zdarzają się prawie niejeżdżone. Bo ktoś poużywał kilka miesięcy i kupił lekką spacerówkę na przykład.

Gość gość
14:39 nie wiem dlaczego się śmiejesz z innych? Nie każdy chciałby wozić dziecka w wózku po kimś i ja to rozumiem, ale też rozumiem osoby, które decydują się odkupić używany.

Gość gość
a zo za problem, wypierzesz pokrowce a jak chcesz to możesz okazić to czego nie da się wyprać parą z żelazka wózek to tylko wózek i niemowlak szybko z niego wyrośnie nie wiem po co te spinanie się na kupno nowego, no chyba że ktoś się wstydzi przed innymi kurami domowymi na placu zabaw phi

Gość gość
my kupilismy uzywany, bardzo dobrej firmy za polowe ceny, wszystko mozna wyprac wiec spoko

Gość gość
jak już to "wozić dziecko" a nie wozić dziecka

ja bym kupila, gdyby sie oplacilo. wozek, ktory chcielismy, znalezlismy uzywany tylko jeden na allegro i to uwaga tanszy o cale 300 zl niz w sklepie :P. ktos szukal chyba frajera ;).

Gość gość
dzieci nie roznoszą eboli więc nie ma co się brzydzić innych dzieci a bakterie i wirusy i tak mają krótką żywotność więc w nieskończoność nie żyją na wózeczku obejrzeć przed zakupem osobiście i ocenić jego zużycie i czystość i czy warto kupić

Kupiłam dwuletni wózek wielofunkcyjny za ok 500 zł. Był w bardzo dobrym stanie. Po roku przesadziłam dziecko do parasolki a ten czeka na kolejne dziecko. Myślę, że jak się nie chce dużo wydać to lepiej kupić porządny używany niż tani nowy badziew.

Gość gość
ja miałam używany. Kupiłam 3w1 od takich ludzi, którzy zajmują się sprowadzaniem wózków z zagranicy. I byłam bardzo zadowolona. Nowy taki kosztował jakieś straszne pieniądze, a ten był w bardzo dobrym stanie. I nie było mi szkoda sprzedać go za kilka stówek, jak syn już nie jeździł. Dla porównania koleżanka kupiła nowy polski za większe pieniądze niż mój używany, teraz ma drugie dziecko, miałam okazję nim pojeździć i przysięgam, że gdyby był mój, to wzięłabym dziecko pod pachę i zrzuciłabym go do rowu. Ciężki, trudny w prowadzeniu, jakiś taki rozklekotany. Dziewczyny dobrze piszą, że wszystko mozna zdjąć i wyprać. A lepiej dobrej firmy używany (moim zdaniem), bo po kilku mieiącach nadal będzie w dobrej formie, lepszej niż nowy kiepski. I warto szukać tak, żeby obejrzeć przed zakupem. Jak szukałam, to trafiłam na egzemplarz ładny tylko z opisu i zdjęć, a dzieciak 20kg nim jeździł i wszystko było powyginane :/

Gość gość
Ja kupiłam używany. Niby ,,idealny,, z wyglądu i teście małym. Niestety rozleciał się i 2giemu dziecku musiałam kupić nowy. Ja uważam że jak planuje się 2jkę dzieci warto kupić nowy. Ja żałuję.

Ja dzisiaj kupilam wozek uzywany 2w1.spacerowka w ogole nie uzywana jeszcze w foli i gondola uzywana kilka razy,

Gość gość
Warto sprawdzić sobie ofertę na allinside.pl. Ja mam stamtąd nowy wózek mojej córki i bardzo dobrze się sprawuje. Wyszło bardzo tanio za niego, dużo taniej niż w sklepie, cena porównywalna do używanych. Jest bezpieczny, dobrze wykonany. Dodatkowo bardzo ładny ;) Planuję drugie dziecko i chyba bez problemu obskoczymy je tym wózkiem. :P

Gość gość
ja też kupiłam uzywany, spacerówka użyta kilka razy, wózek w świetnym stanie. mam go od 8 m-cy i póki co nie narzekam. natomiast jak kupowałam to przemknęło mi przez głowę, czemu ktoś sprzedaje wózek używany przez 6 m-cy za mniej niż połowe jego ceny, jaki on ma feler ;)

Kupiłam używany wózek 3w1, kobieta używała go 2 miesiące, stan idealny za... 80 zł. Wózek w sklepie kosztuje 1299 zł. Dlaczego tak tanio? Bo kobieta dostała inny wózek, a tego pozbywala się, bo nie miała go gdzie trzymać. A co najlepsze? Sprzedałam go za 450 zl po pół roku uzywania

Gość gość
Kupiłabym używany,gdyby nie było mnie stać na nowy.Na szczęście nie mam takiego dylematu.

Gość gość
Ja tez kupilam uzywany,polski gleboki bez spacerowki.za cale50zl:)stan idealny.nie chcialam wielofunkcyjnego,bo rodxilam w listopadzie i na wiosne malego mialam zamiar przesadzic do spacerowki,rozkladanej na plasko-i tak zrobilam,spacerowke kupilam juz nowa i zabudowana,porzadna.wozek gleboki mialam cala zime,gondolka duza,super sie po sniegu,blocie prowadzil,oddalam go wiosna dalej:)a szukalam na allegro takiego,bez spacerowki tylko gondola,nowe byly po 550zl.jedynie co mi w tym wozku nie pasowalo to kolor,bo byl bezowy w jakies tam kolka,ale dalo sie przezyc ten szczegol

Gość gość
Ja kuilam tako acoustic z fotelikiem samichodowym na olx za 800 zl Nowy kosztuje 1700 bez fotelika. Kupilam tez leżaczek bujaczek mamas&papas za 50 zl z wibracja i melodia, nowy- ok 200 zl. Łóżeczko turystyczne tez z olx. Za zaoszczedzone pieniądze moglam kupić pare "p*****lek" typu owca stella itp.

Gość gość
ja kupilam na olx navingtona cadeta2w1 za 500zl, stan idealny, ma jeszcze nawet bieżnik na kołach. Kobietka wytlumaczyla mi dlaczego sprzedaje ale to akurat nie istotne. Przywiozla mi go do domu nawet. Spacerowka nie uzywana w ogole (jest z metkami) gondolka 3 miesiace.

Gość gość
też kupiłam używany, maxi cosi 3w1 i jestem bardzo zadowolona :). dla mnie ważne były koła pompowane, nie plastikowe, zwrotność i sposób składania co by się do bagażnika małego auta zmieścił. cena więcej niż przyzwoita, babka miała czyściutko w domu, sam wózek w bardzo dobrym stanie. trzeba dobrze trafić, więc warto rozglądać się za wózkiem jak najwcześniej.

Gość gość
my kupiliśmy używany Joolz Day - za zestaw wart w slepie ok 4000, gondola, spacerówka, parasolka, torba, śpiwór, folia, zapasowa spacerówka z koszem w innym kolorze, w ogóle nie używana!!! zapłaciliśmy 1700 z przesyłką (w tym już był też fotelik cybex, jak nowy, w sklepie kosztował ok 600). wózek jest super, lekki, wygodny, super się prezentuje, jeździmy nim już 1,5 roku, żadna parasolka niepotrzebna jak kupować, to tylko firmowe, nie kupuj no-nejmów, nie wiesz na jaką jakosć trafisz

nie kazdego stac na nowy wozek, wiec kupienie uzywanego jest kuszaca alternatywa :) najlepiej chyba szukac wsrod rodziny lub znajomych- tak zebysmy wiedzieli jak wozek byl uzytkowany...

Gość gość
Wow, to allinside wygląda super :D widzę, że ogólnie dużo tam gadżetó i ubranek dla maluchów :D Ciężko znaleźc coś takiego w sklepach stacjonarnych ;)