Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszła mamusia

LIPCÓWKI 2015

Polecane posty

Gość moze przyszła mamusia

ktoś testuje już na lipiec ;D

Gość gość
któś testuje i co z tego :P

Gość gość
Może przyszła mamusiu.od.grudnia zakładasz tematy.do tej pory nie.udało. i się.czy byłaś u lekarza?robiłaś badania?partner badał nasienie?

Gość gość
nie od grudnia a od listopada ( bo jestem mama na listopad i kojarze temat przez nia zakladany) a moze i nawet wczesniej

Gość gość
Rzuciło mi się w oczy,że od grudnia.Ale możliwe że wcześniej również zakładała temat.tak czy inaczej,rok prawie minął a ona dalej nie jest w ciąży.nie piszę tego złośliwie.Ale do dobrego specjalisty powinna się udać.

Gość onananaa23
jeszcze za szybko na lipcowe mamy. Ja mam mieć@ 24 października i jeśli sie uda termin bede miała na 4 lipca. Dopiero w przyszłym tygodniu zaczną testować. A założycielka tematu chyba od listopada 2013 zakłada tematy troche mi jej szkoda. Ja staram sie od lipca 2013. Ale w taka desperacje nie popadam jak ona.

Gość gość
Ja mysle, ze moze orzyszla mamusia sobie po prostu rovi ze wszystkich jaja:) kiedys za nia zatesknimy

Gość gość
czesc trollu! Ile postow tym razem napiszesz? 7? 10? Troll nie stara sie o ciaze, troll lubi jak sie go miesza z gownem.

Gość moze przyszla mamusia
O co wam chodzi?? Nie chcecie to sie nie udzielajcie :) ja tam testuje ktoś ze mną ;)

Gość gość
Cześć trollu! Kiedy ci sie to znudzi? Ja chce sie udzielac w twoich watkach. Jestes trollem i cie nakarmie

Gość gość
Dziwne jest to ze autorka zaklada tematy i mimo ze sama jeszcze w ciazy nie jest to kazdy temat na kolejny miesiac cieszy sie zainteresowaniem! Po diadla tu wchodzicie jak temat was nie dotyczy i bluzgacie po autorce, dajcie jej spokoj i jak chce toniech sobie zaklada te tematy przez najbizsze lata nawet.

Gość gość
karmisz trolla razem ze mna?

Gość gość
Jeszcze za wcześnie na testowanie na lipiec.Ja równy rok temu byłam w Lipcówkach 2014,a teraz leży obok mnie moja trzymiesięczna córcia:) Powodzenia dziewczyny :D

Gość gość
Dzis robilam test i wedlug kalkulatora internetowego wychodzi termin na 1 lipca - wiec w sumie moge byc jeszcze na czerwiec. Ostatni okres mialam 25 wrzesnia jest ktos jeszcze????

Gość Gu
Dziś zrobiłam test pomimo tego, że @ powinna przyjśc 30-10. Druga kreska bledzsza, ale jest. Narazie się nie nakręcam bo w sierpniu poroniłam w 10 tyg. Według kalkulatora termin porodu 10 lipiec.

Gość gość
przyszłe mamy zapraszam Was d pisania na nowym forum rozmownica.com.pl