Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie serce

Polecane posty

Gość gość

Jest tak źle, że ja pierdziele.. Ja bym tylko chciała być normalna, wesoła, gadatliwa i coś warta..

Gość gość
Coś warta na pewno jesteś, trzoba tylko poszukać. A gadatliwa - broń świecie od nadmiaru takich.

Gość gość
no to ja wysiadam jak mi ktos non stop n*******la nad uchem to predzej czy pozniej ide po plaster na ryj

Gość gość
ja też nie cierpię gadatliwych ludzi, a tych opowiadających szczegóły bez końca .....:o uciekać od takich!!!! znam takich co gadajaą bez umiaru, anwet nie zauważają, że ja przestałam ich chcąc czy nie chcąc słuchać, po prostu z takiego monologu tylko się wyłączać. Tajże głowa do góry, jesteś super skoro mało mówisz, a serduszko można wyleczyć! zacznij od pozytywnego myślenia! takim zmienisz swpje życie. Uśmiech ponad wszystko. Wiesz, że szczegóły mogą bardzo radować w życiu?np. pomoc komuś potrzebującego tego, albo zrobienie komuś pysznej kolacji, uszyj coś, napisz, zrób porządek w szafie, jak masz ochotę idź do kina, klubu, kawiarni na ciacho;) i uśmiechnij się to przyciąga innych;)

Gość gość
Dziękuje. Ja też nie lubię tak pierdzielić o niczym! Ale kurde wszyscy maja o czym gadać, a ja po prostu nie umiem. Męczy mnie to.. I czuję się przez to jak g****o, bo nikogo nie mam.. Teraz też kurna studia się zaczęły, zaczęłam gadać z jedną dziewczyną ale potem oczywiscie moja natura wzięła górę, nie chciałam być jak jakiś wrzód na tyłku, nie chciałam za nią łazic i tak dalej i teraz ona się już zakumpolowała z jakąś inną. A ja znowu jestem sama. I kurde będe sama do końca życia.. Tak siebie nie lubię, że nie wiem. Wstyd, że nie mam nikogo..

Gość gość
ja też tak mam jakoś nie umiem złapać z ludźmi kontaktu