Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobiłam się z mężem

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, jak obgadywał wczoraj mojego tatę do znajomych, że dziad przychodzi do nas codziennie i siedzi do wieczora. Weszłam z siebie, wyszłam z siebie. Gdy znajomi poszli ja przymalowałam mu w pysk i powiedziałam to za mojego tatusia a twoja matka to zwykła k****. On mi oddał i zaczął moich rodziców wyzywać od s**********w. Więc kopnęłam go wkroczę a on mnie popchnął, potem wzięłam nóż i chciałam mu go wbić ale on mi ten nóż wyrwał, gonił mnie po domu i kilka minut dusił.

Gość gość
czemu jesteś z tym gnojem?

Gość gość
dobrze zrobil, szkoda ze takiej su*ki nie zabil

Gość gość
i się obudziłam/autorka :D

Gość gość
Jestem z nim bo tak wyszło, niestety to jego mieszkanie a on niedawno próbował mnie zabić, obawiam się go. Sam zaczął, to on obgadywał moją rodzinę i źle się o nich wyrażał, miałam prawo się wściec.

Gość gość
to twoja wina bo z nim jesteś

Gość gość
on tak samo mial prawo przyj***c w twoj tepy r*j, tak koncza utrzymanki bezrobotne

Gość gość
Ja też na jego miejscu bym ci wtukła. Po co go bijesz???

Gość gość
on tak samo mial prawo przyj***c w twoj tepy r*j, tak koncza utrzymanki bezrobotne x a takie qrwiska jak ty jeszcze gorzej, bo stado obcych chłopów leje, sra i piedzi im do ryja

Gość gość
oho widze boli ze sie na bezrobociu siedzi i pierdzi w stolek, takie qrwy zawsze sa zerem w zwiazku i facet moze okladac jak chce, i bardzo dobrze...

Gość gość
Na zgodę zrób mu lodzika.

Gość gość
Farmazony wyszły z mody.Fantazji ci nie brak!

Gość gość
taka j****a s*ke zanim wyrzucilbym z domu to okladal codziennie, liscia albo z piesci raz dziennie, az sama by uciekla i przestawala oddawac :D

Gość gość
Ale to co innego, ja jestem kobietą, nie spodziewałam się nawet, że mi odda. Nie miał prawa mi oddać.

Gość gość
jestes go*wnem nic nie wartym bez pracy, workiem do okladania, szkoda ze nie dopial swego jak dusil, dziad by wiecej nie musial przychodzic

Gość papapapatologia
Po ile wy macie lat ? Malzenstwo ? chyba piaskownica, lopatka i wiaderko bo takie zachowanie jest dziecinne. Sama jestes agresywna i pierwsza wyskoczylas do niego z nozem. Po za tym jezeli ublizal i obgadywal Twoich rodzicow to chyba moglas z nim pogadac, a raczej nagadac mu jak swini w koryto. Widze ,ze oboje jestescie dziecinni a Twoj topic to prowo bo tak glupich ludzi to jeszcze nie poznalam ani o takich nie slyszalam.

Gość gość
U mnie jest to samo, ostatnio rowniez pobiliśmy sie. Potrafię oddać ale ten psychol, uderzył mnie. Nawet nie czuje skruchy, nawet nie potrafi przeprosic. Nie nawidze gnojka. Przez ostatnie dwa lata zrobił mi pranie mozgu. Nie moge juz wytrzymac, mam myśli samobójcze. Jestem silna osoba. Wszystko sama zrobię, od typowo męskich zajęć po typowo kobiece ale to nie istotne. To co zrobił, to po prostu nie nawidze jego za to. Nie wiem dokąd isc. Gdzie podziać sie, mieszkamy za granica, mamy dzieci. Egoistyczny samolub, tylko czeka, zeby pomoc jemu w czymś ale mi nigdy w niczym nie pomógł. Nawet nie chce mi sie pisac o tym, duzo tego. Nic mi sie nie chce, chce po prostu wyjsc i rzucić sie pod pociąg