Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobiłam się z mężem

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, jak obgadywał wczoraj mojego tatę do znajomych, że dziad przychodzi do nas codziennie i siedzi do wieczora. Weszłam z siebie, wyszłam z siebie. Gdy znajomi poszli ja przymalowałam mu w pysk i powiedziałam to za mojego tatusia a twoja matka to zwykła k****. On mi oddał i zaczął moich rodziców wyzywać od s**********w. Więc kopnęłam go wkroczę a on mnie popchnął, potem wzięłam nóż i chciałam mu go wbić ale on mi ten nóż wyrwał, gonił mnie po domu i kilka minut dusił.

Gość gość
Mów dalej. Wzruszyla mnie twoja historia.

Gość gość
Hmm a dlaczego twoj ojciec przychodzi codziennie i siedzi do wieczora??Gdyby do mnie ktos przychodzil codziennie i przesiadywal tez mialabym dosc nawet gdyby to byla ulubiona osoba.!!

Gość gość
Bo mój ojciec jest z moją matką po rozwodzie, chciał spędzić czas ze mną i wnukami. To źle?

Gość gość
Dobrze, że przywaliłaś mu wkroczę. Ja bym jeszcze poprawiła wgłowę i wnerkę. A na koniec patelnią przezjądra.

Gość papapapatologia
Smieszne zalozylas znow ten sam topic. Nie spodobaly Ci sie odpowiedzi pod poprzednim ? Niestety taka racja zachowujecie sie jak dzieci ! sama zaczelas i sama wyskoczylas do niego z nozem. Nie potrafisz rozmawiac i jestes agresywna wiec dostalas lanie, ktore Ci sie nalezalo. Myslalas,ze walniesz faceta w twarz i jaja a on bedzie dla Ciebie kochany ? Musisz nauczyc sie panowac nad soba. Moglas mu nagadac jak swini w koryto i zwyzywac go ( ewentualnie) ale po co go odrazu lac? Nie znajdziesz tutaj wspolczucie bo sama ta afere rozpetalas. Tak jak napisalam wczesniej dla Was tylko nadaje sie piaskownica, lopatka i wiaderko, bo do zycia malzenskiego nie dorosliscie.

Gość gość
Sama sobie odpowiedz na to pytanie czy to zle!Nie rozumiesz ze to moze przeszkadzac twojemu mezowi!?Ja sobie nie wyobrazam zeby moj tesciu mial przychodzic codziennie i siedziec do wieczora,poprostu mnie by to absolutnie nie pasowalo i przedewszystkim nigdy bym sie na to nie zgodzila ale oczywiscie kazdy robi tak jak jemu odpowiada.Nie byloby zadnego problemu w tej calej sytuacji gdyby nie fakt ze ty sie w ogole z mezem nie liczysz!!!!Czy ty go zapytalas czy jemu pasuje ze tesciu calymi dniami u was siedzi?Czy uznalas ze jesli dla ciebie jest ok to najwazniejsze.

Gość gość
Jestes faktycznie jakas niedojrzala.Pewnie liczylas ze tutaj beda cie wszyscy glaskac po glowie jaka ty biedna bo maz ci przywalil!Nie jestem za biciem kobiet,nigdy nie uzywam przemocy i jestem jej przeciwny ale przy takiej kobiecie jak ty to pewnie mnie by tez puscily nerwy!!!

Gość gość
Musisz teraz mu zrobic dluuuugiego i delikatnego loda i dobrze to krocze pomasowac jezyczkiem,moze go troche udobr***asz :-)

Gość gość
Ooooooooooooooo tak dobry pomysl :-)Lec po wino do Biedronki,porzadnie sie powygalaj i posmaruj oliwka,ubierz sexy bielizne i w przedpokoju zrob loda na szybko a pozniej zaciagnij do sypialni na kontynuacje,robcie przerwy na winko.Pozniej przynies mu kolacje do lozka,przepros i powiedz ze tak bedzie codziennie!!!

Gość gość
I jak autorko?zastosowalas sie do rad gosci?:-P

Gość gość
Tak,zastosowalam sie do rad,bardzo dziekuje.Maz powiedzial ze jak bede tak codziennie mu robic to tatus nie bedzie mu nawet przeszkadzal :-)

Gość gość
widzisz internauci jak zwykle sluza pomoca :) i to skutecznie ;)