same_old_song 1 Napisano 27 minut temu Caryca i Wila czercowa maja podobne avki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 494 Napisano 15 minut temu 42 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski. Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy, wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 8 minut temu 22 minuty temu, afekafe napisał: A czym radzisz smarować ciało "spieczone" słońcem? Na pewno jakimś balsamem. Ja od lat, cały rok smaruje się cała masłem kakaowym z Ziaja w tej baryłce brązowej. Uwielbiam i jestem uzależniona od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach