Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 29 lat i jestem sama....

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie po 7 latach i powiem wam kobietki, ze lekko nie jest ....ciezkie te zycie

Gość gość
co było powodem rozstania?

Gość gość
Brak wspolnych planow wiec odeszlam....

Gość gość
W kazdym badz razie do najmlodszych juz nie naleze , kto by sie spodziewal ,ze tak mi sie zycie ulozy. Moj eks powiedzial,ze nie jest pewny czy chce ze mna byc ,taka to historia .

Gość gość
zmarnowałaś 7 lat z kretynem:-(

Gość gość
Jednym slowem - znudzilam mu sie. Juz ma nowa kobiete zncznie mlodsza odemnie.

Gość gość
Dokladnie -:( Zmarnowalam tyle lat zycia ....

Gość gość
nowszy model zawsze podazany

Gość gość
Nie wiem czemu w tych czasach ludzie nie dbaja o uczucie , nie doceniaja tego co maja, szukaja wrazen....

Gość gość
Dokładnie, nie wiem dokąd zmierzają ci ludzie. Biorą udział w wyścigu szczurów, kto, co bedzie miał czegoś wiecej. Nie ukrywam, ze zazdroszczę, bo ja nie mam pojecia, jak tego pseudo meza pozbyć sie. Nie chce dac rozwodu. Jest bardzo egoistycznym człowiekiem, tylko by brał, natomiast nic od siebie nie dał. Od jakiegos czasu lepiej nam sie powodzi i widze, ze totalnie mu odwaliło. Tylko kasa i kasa i nic poza tym. Zero uczuć. Tak wiec głowa do gory i ciesz sie wolnością. Pozdrawiam

Gość gość
Dziekuje . Tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego, a z mezem pogadaj o tym co Ci przeszkadza.

Gość gość
Ale nabralas doswiadczenia! Kobieta z doswiadczeniem to dla mezczyzny tez interesujace.

Gość gość
-:) Trzeba szukac pozytywow w kazdej sytuacji ...niby w zyciu nic sie nie dzieje bez przyczyny.

Załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym, tam można kogoś ciekawego poznać :)

Gość gość
Portale randkowe....zawsze do nich sceptycznie podchodzilam , jakos nie wierze w takie znajomosci ale to tylko subiektywne zdanie i moge sie mylic.

Gość gość
Kobieta po dluuugim zwiazku jest napietnowana i wychowana przez faceta. Zawsze bedzie powracala do niego myslami, obecnego faceta porownywala do niego.. faceci to wiedza i takich kobiet unikaja.

Gość gość
Czy napietnowana ? Moze bym takiego slowa nie uzyla. Ale jak z kims sie bylo to mysle,ze pamieta sie go do konca zycia . Oczywiscie czas robi swoje i nie mowie o milosci ,a o zwyklej pamieci. A czy mezczyzni unikaja takich kobiet tego nie wiem,nie jestem mezczyzna wiec sie nie wypowiem.

Gość Ozyrys23
To pozazdrościć 7 letniego związku i doświadczenia. Ja 27 lat i nigdy nie miałem kobiety, zawsze sam. Do tego wykształcony inteligentny, wysportowany, w miarę przystojny i zadbany. Dlaczego po prostu jestem za dobry dla kobiet one chcą twardego zimnego zdradliwego typa.

Gość gość
Ja też mam 29 lat i jestem sama :) Rok temu rozstałam się po ponad 7 latach z meżczyzną, z którym byłam zaręczona. Ale ja nie czuję się gorsza, bo jestem sama. Na razie tak mi dobrze :)

Gość gość
A ja wiem czy jest tu mi czego zazdroscic ? -:) Raczej to kwalifikuje do porazki.

Gość gość
Nie nie chcą zdradliwego gnojka, tylko szanującego uczucia drugiej osoby, uczciwego. Po tylu latach(po 14, czyli od zawsze az do teraz, mam 30)zwiazku, nie chce juz żadnego. Bokami mi to wszystko wychodzi, mam dosc.

Gość gość
ja zostałam sama po 10 latach związku...a mam 30lat :( więc wiem co czujesz. Ciężko jest odnaleźć się,szczególnie jak druga osoba była dla nas ważna. Ale jakoś trzeba egzystować i nie poddawać się.

Gość Ozyrys23
Osobiście unikałbym dłuższego związku z taką kobietą, choć może to też jej zaleta bo przez 7 lat miała jednego partnera w łóżku. A faceci nie chcą takiej mocno używanej która spała przed 30 stką z 10 cioma różnymi facetami. A jeśli chodzi o romans czy pożądanie to niema znaczenia ilu miała, liczy się przede wszystkim ciało czy jest wciąż atrakcyjna zdrowa. Puki testosteron hula tak do 35 roku, i mózgiem na widok ładnej kobiety staje się ta dolna część ciała, żaden facet nie chce być monogamistą i wiązać się na stałe z jedną kobietą bez możliwości romansu.

Gość gość
Rowiesniczko -:) Ja absolutnie nie czuje sie gorsza , tylko nieraz mi ciezko,tak normalnie po ludzku.

Gość gość
Ozyrys , dobrze tez poznac punkt widzenia meski. No to prawda z tym zyciem seksualnym partnerow nie mialam innych-:(

Gość gość
Mnie również czasami brakuje kogoś do kogo mogłabym się przytulić, ale na razie nie jestem gotowa na żaden poważny związek, bo muszę sobie kilka rzeczy sama w głowie poukładać :) Mam spore powodzenie u mężczyzn, ale staram się wszystkich trzymać na dystans ( z różnym skutkiem ;) ) i żadnego z tych mężczyzn nie przeraża fakt,ze spędziłam 7 lat z jednym facetem. Ale zgodzę się z tym,że mój były narzeczony zawsze gdzieś tam we mnie będzie, zawsze będzie dla mnie kimś ważnym i pewnie nigdy nie zapomnę tych wspólnie spędzonych lat.

Gość gość
Rowiesniczko ja mam to samo co Ty -:) Tez wszystkich staram sie trzymac na dystans tylko nie raz mi ciezko.

Gość gość
Co zrobic dziewczyny zycie pisze rozne scenariusze....niczego w zyciu nie ma co byc pewnym i trzeba sie skupiac na tym co jest tu i teraz.