Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek kobiety

Polecane posty

Gość gość

Hej, od kilku miesięcy (!) Zastanawiam się nad taką sprawa... nie daje mi ona normalnie żyć :/ Otóż ... mam 14 lat, wuem wiem dojrzewam, burza hormonów i inne ale ... to przez chwilę do mnie przemawia ale potem zniwu jakieś pytania się pojawiają. Nie wiem nawet, czy to nie nerwica bo np. Kiedy powiem sobie, że nieważne, jaką mM orientację i n prawdę w to wierzę to... już czuję się ok i znowu a może jednak? Zastanawiam się nad orientacją. Jednego dnia nie mogłabym być z dziewczyną i tylko podnieca mnie lesbijski seks . Potem nie podnieca, lubię chłopaków i nie wiem jak mogłam myśleć, że jest inaczej. Porem i wyobrażam sb związek i podnieca mnie .... potem chcę być z mezcYNa ale sobie tefo nie wyobrażam ... potem to i tamto i tak cały czas. Moi rodzice. .. no dobra, wszyscy zawsze mówili, że będę rządzić w związku i mój mąż będzie musiał być święty bo inny po prostu ze mną nie wytrzyma. Też tak to sobie często wyobrażam, ale mam takie dni kiedy w ogóle nie wyobrażam sobie, że mogłabym się spodobać komukolwiek i nie wyobrażam sobie związku chłopakiem. Tak też jest dziś. .. a właściwie teraz, bo przed chwilą było inaczej. Ktoś kiedyś powiedział, że lesbijką jest osoba, która ne tylko podnieca się na widok seksu lesb. czy innyxh takich ale też wyobraża sobie tKi związek. Ja... cóż. .. nie wiem, trochę mnie to i podnieca , trochę nie :/ dziś czuje się, że bd nieśmiała, uległa i ze dziewczyna (ładna, zadbana i wg [takich nienawidzę ... myślących że są lepsze i wg]) np. Podchodzi do mnie gdy coś gotuję i mówi "oh.. dziękuję kochanie, jesteś wielka!" A ja taka nieśmiała "spoko, to drobiazg" i on "kocham Cię" i ja to samo. Ja taka głupia, niepewna, nudna a on ... oh i ah normalnie. I to mi się nie podoba ale w sumie wydaje się realne. A z chłopakiem... teraz w sumie też. I ... teraz niby nie chcę być z kobietą. .. sama nie wiem... Może to i te hormony... :/ co ja mam robić ?

Gość gość
Rodzicom nie chciałam o tym mówić bo teraz ich zmartwię, jutro będę wolała chłopaków , porem znowu to czy tamto...

Gość gość
a wracaj ty dzieciaku do odrabiania lekcji na poniedzialek

Gość gość
Odrobione :* ludzie. .. ale ja się źle czuję. .. chciałabym po prostu mieć chłopaka i założyć rodzinę