Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie mi wasze dzienne menu

Polecane posty

Gość gość
w sumie to nie mam, jestem takim zyciowym nieudacznikiem troszke, wszystko co zle spadlo na mnie

Gość gość
i tak gosciu masz racje, jem z nudow troche, bo to nie tak ze siadlam i pochlonelam 6 kotletow tylko jadlam je z pol godz moze dluzej z kanapkami rano tak smo

Gość nie jesz a żresz
czyli żresz z nudów. Nie masz co robić więc często sięgasz po jedzenie. Pewnie nie pracujesz prawda?

Zacznij myśleć o sobie pozytywnie, bo inaczej złapiesz jeszcze większego doła. Na pewno jest coś co robisz dobrze/ lubisz robić.

Gość nie jesz a żresz
jak urodzisz to będziesz miała co robić:D moja znajoma nie mogła pracować w ciąży i zaczęła z nudó żreć, przytyła 30kg, teraz waży już normalnie ale rozstępy pozostały:O Może znajdź sobie jakieś zajęcie np. chodzenie na basen. Chodzi o to żebyś w domu nie siedziała bezczynnie

Gość gość
u mnie w miescie nie ma takich atrakcji jak basen :D a samochod mam rozwalony po wypadku. depresje to i tak juz mam wiec chyba gorzeh byc nie moze

Gość gość
nie, nie pracuje, zwolnili mnie jak dowiedzieli sie o ciazy, nawet zamkneli sklep od razu wiec zadna kasa mi sie nie nalezy

Wiem, że pewnie nie masz na to ochoty ale ja bym walczyła z byłym pracodawcą ponieważ złamał prawo. Może napiszę Ci coś. Ja w Twoim wieku miałam 2 letnie dziecko i byłam po rozwodzie ( 6 lat związku) ;)