Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

JAK SIĘ ODKOCHAĆ???

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, co roku ten sam, studiuję i poznałam na studiach faceta juz dawno dawno temu 4 lata dokładnie. Chodzi o to, że my się świetnie dogadujemy, zawsze razem chodzimy między zajęciami, znamy się dobrze, wracamy razem, gadamy, śmiejemy się, nadajemy na tych samych falach aż do przesady, ale on ma od wielu lat dziewczynę! Problem jest taki, że staram się zawsze być jego koleżanką, ale co roku regularnie sie w nim zakochuję! potem sie odkochuję na siłę i tak w kółko! Najgorsze jest to, że on mnie wyraźnie kokietuje, a ja jego również. Nawet jak chciałam iść sama gdzieś bo wiedziałam jak to się kończy wszystko to on zaraz pobiegł za mną. Bardzo go lubię, ale jest to dla mnie straszliwa męka! Mam wrażenie, że wszyscy ze studiów widzą to nasze zachowanie i nas obgadują dodatkowo, bo przecież to widać z pewnością! Jak jesteśmy razem to nie możemy się powstrzymać przed flirtowaniem! Próbuję i nie mogę bo czuję straszną chemię! Jestem na niego skazana prawie codziennie, nawet jak mi przejdzie trochę przez święta czy wakacje to znów go widzę i wszystko wraca. Bardzo się męczę, jest mi bardzo przykro z tego powodu, aż z tego smutku czuję ból dosłownie fizyczny. Niby spędza ze mną czas, rozkochuje mnie w sobie i mnie nie chce od tylu lat, a ja przecież nie chcę niszczyć jego związku. Męka. Chcę się w nim NIE zakochiwać! NIE chcę o nim myśleć, bo to męczarnia. Co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować