Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEMCY MNIE OSZUKALI dlatego ciesze się, że wygraliśmy znimi mecz, TEN POST to

Polecane posty

Gość gość

przestroga przed dwiema firmami: TicketMaster.de oraz: Creative Talents Wysłałam im pieniądze za koncert, który odwołano i nie poinformowano mnie. Obiecano oddać kase, walcze od czerwca. W końcu zaprzestali się do mnie odzywać, odpowiadać. Firma, tj organizator ogłosiła niewypłacalność. Napisałam im kilka ostrych słów, ale tak, by nie mogli mnie zaskarżyc o zniewagę. Napisałam np.: Wiecie kim jesteście i jak to definiuje prawo, a ja jestem ponad to, bo ja przynajmniej kasy nie zabieram ludziom. Wasza niewypłacalność waszym problemem, nie moim. Wydaliście moja kasę na piwo, że nie możecie mi odesłac z powrotem??? Napisałam też, że zabawne, że mają o Polakach strereotypy jakie mają, bo jak widac, życie zaskakuje. A także, że ciesze się, że wygraliśmy z nimi- mistrzami świata, mecz. Bo jakoś należało mnie udobr***ać. CO o tym sądzicie?

Gość gość
NIGDY nie kupujcie nic od tych dwóch firm, bo olewają człowieka. Żadnych przeprosin, korepsondecnji, wyjasnień, współpracy, niczego. Zero szacunku. Mało, że nam wiszą około 2 biliony zł za wojne, to jeszcze mi ponad 50 euro. C****J ich matkom w o******cę.

Gość gość
???????? nie rozumiem. wygralismy przecież....

Gość gość
Niech mi ktoś wyjasni ten komentarz o czarnych, wygralismy czy nie? ten mecz? Bo w tej chwili to dla mnie ważna osobista sprawa- zrozumcie, że Niemcy wiszą mi kase i jej nie oddadzą nigdy. Chcę, by świat o tym wiedział i pamiętał. TicketMaster i Creative Talents

Gość gość
Dlaczego nikogo nie obchodzi i nie wzrusza moja krzywda??????? Jesteście germanofilami, czy co?????