Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piec gazowy w UK

Polecane posty

Gość gość

Witam i prosze o rade, bedziemy w przyszlum tyg zakladac instalacje gazowa w domu, fachowca wzielismy z ogloszenia z jednej z polski stronek, przy pierwszej wizycie pokazal licencje ktora wyglada jak polski dowod lub prawo jazdy za prace policzyl 2000 funtow plus piec 1000 funtow, w przyszlym tyg zaczyna prace jak sprawdzic czy nie oszust, co dalej jak odbywa sie taka procedura po zalozeniu pieca i instalacji, co z podlaczeniej gazu po zalozeniu instalacji itd prosze o praktyczne rady bo nie mam pojecia a nie chce stracic pieniedzy dodam ze juz wczeniej zawiodlam sie na polskich fachowcach w UK, na co zwrocic uwage tym razem prosze doradzcie

Gość gość
Zle trafilas, tu nikt nie ma domu a trzech tysiecy funtow w zyciu na oczy nie widzial!

Gość gość
Powinnas zrobic kilka wycen w roznych firmach a nie brac pierwsza lepsza I to jeszcze z polskiej stronki.poszukaj w goggles w twojej okolicy I podzwon czy wycena jest gratis I juz ..a przewaznie jest.po wycenie zdecydujesz.

Gość gość
Tez mysle ze powinnas zaprosić kilku fachowców niekoniecznie z polski. Skoro sie zawiodłas na Polakach spróbuj Anglików. Oni nie gryzą zapewniam. A co do podłączenia gazu to bierzesz sobie pana z ktorym umawiasz sie na konkretny termin i on przychodzi i podłącza tobie gaz wystawiając certyfikat, ze zrobił to fachowiec. Ode mnie wziął ok £90 za podłączenie kuchenki gazowej. Nie wiem jak jest z ogrzewaniem.