Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet to świnia

Polecane posty

Gość gość

tak. teraz to i ja to juz wiem :O :classic_cool:

Gość gość
ja to wiem od zawsze i zawsze powtarzam ze dla 20deka kiełbasy nie warto brac całego wieprza do domu:]

Gość gość
dobre !!!! zwłaszcza po latach jak wieprz się starzeje,głupieje i nawet kiełbasa z niego husteczkowa

Gość gość
e. mnie juz nawet o tego serdelka nie chodzi. bo gdzie tam do kielbasy. normlanie swinia. nie chce mi sie nawet gadac

Gość gość
tak tak pojęczcie sobie razem sfrustrowane rozwódki i stare panny, bo tylko tyle wam zostało :D

Gość gość
11.09 nie wiem skad masz takei wnioski ale nie wpisuej sie w twoje zalosne szabloniki

Gość gość
Każdy facet to świnia, każdy prędzej czy później zrani i nie ma wyjątków. Niestety.

Gość gość
jasne, pojęczymy.. Facet to zbyt proste urządzenie jak dla mnie. On ma trzy przyciski -obiad -piwo -seks Już psa wolę, on nie pije i nie chce bzykać, a szczesliwy równie mocno jak miche dostaje.. tylko pies śmieci nie wyniesie:-/

Gość gość
niestety. zapomnial o imieninach o wszytskim zapomina nawet nie chce sobie tego tlumaczyc, ze... bo przeciez to bez sensu. tylko jakos przykro.......

Gość gość
Mój pamieta date mych urodzin tylko dlatego ze mu wtukłam do głowy ze to dzien zakonczenia II WS (ma bzika na punkcie Hitlera). :P I hasło założyłam z datą urodzin córki, a ona urodziła sie dzien po moich urodzinach:P

Gość gość
Czasami żałuję że nie jestem kobietą kochającą kobiety:( Gdyż baba babę wysłucha, pocieszy, przytuli i nic w zamian nie oczekuje. A facet i tak nie zrozumie kobiety. Nigdy.

Gość gość
tez niby nie oczekuje ale milo by bylo gdyby pamietal to jakby naturalne i wynika z bliskosci tak mi sie wydawalo e, bo zaraz poleja sie lzy bo oczy juz mam mokre

Gość gość
Ojej bidulki bo wy przecież zawsze takie święte i niewinne :P

Gość gość
Czasami żałuję że nie jestem kobietą kochającą kobietysmutas.gif Gdyż baba babę wysłucha, pocieszy, przytuli i nic w zamian nie oczekuje x To spróbuj być z kobietą, a przekonasz się jak to jest... prędzej się pozabijacie :)

Gość gość
pewnie, ze jestem niewinna dopisze ze naiwna koniec tematu bo nie chce juz myslec o tym zmienie sie tez zaczne zapominac

Gość gość
jacy wy jestescie madrzy nikt za nikim nie lata :) trudno latac skoro sie jest w zwiazku

Gość gość
nie jestem swinia :)

Gość gość
Świnia świni dope ślini

Gość gość
nie jestes? to masz szanse byc. :) taki los facetow jakos musze przejsc nad tym jak to mowia do porzadku dziennego a nocny...coz...

Gość gość
Każdy mówi że nie jest świnią i się kamufluje A potem wyjdzie z niego świnia, kamuflaż opadnie i co mamy? Brudną świnię. (wierzycie że może się zdarzyć facet który po świńsku nie zdradzi kiedyś swej wiernej i kochającej żony której ślubował wierność i miłość?)

Gość gość
nie wierze :) ale w sumie nie o zdrade chodzilo ale wszystko sie sklada w calosc nie wiem nawet po co ja to piszę