Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

publiczne karmienie piersią

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie , że matki powinny karmić tak publicznie czy bardziej w ustronnym miejscu , czy tylko w domu?? piszcie swoje opinie

Gość gość
też bym podziamdzial

Gość gość
Jak dla mnie to jest obrzydliwe. Mozna mleko w domu odciągnąć i karmić butelka w miejscach publicznych. Kobiety, które bez krepacji wyciągają cycki na ulicy, musza mieć cos z głowa nie tak. Przecież to tylko pare godzin na zewnątrz, nie stanie sie dziecku krzywda, jak kilka razy skorzysta z butelki

Gość gość
fuuuuuu? przecież to naturalny proces dla każdego człowieka... nie rozumiem takiej reakcji. to czy publicznie to juz według mnie kwestia samej matki. nie wszedzie są pomieszczenia dla karmiących matek a w toalecie jest za duzo bakteri.

Gość gość
jak w domu to spoko ale w galerii np to obrzydliwe . nie można k***a do butelki nadać swojego mleka sciagnietego lektorem ????

Gość gość
nie kazde dziecko chce pić z butelki.

Gość gość
Od tego jest matka żeby dziecko nauczyć a nie " skoro nie chce pic z butelki to teraz patrzcie wszyscy na moje opuchnięte cycki, yolo"

Gość gość
co was tak brzydzi?prawie kazdy z nas kiedys tez sie tak pozywiał

Gość gość
ja nie, i żyję i mam się dobrze ;p w każdym razie małe dziecko ogranicza niestety i lepiej zostawić malca z ojcem jak chce sie iść do galerii, albo nauczyć dziecko pić z butelki i tak będzie się musiał nauczyć więc nie róbcie tragedii. Czy MM czy to odciągnięte laktatorem.

Gość gość
a podp**dziochy też zmieniacie publicznie ??

Gość gość
Ja nie mam nic do matek które zasłonią się np. pieluchą i tego cyca nie widać. Sytuacje bywają różne. Rozwalają mnie natomiast matki które wywiną sobie wszystko na wierzch i siedza dłuższą chwilę z tym cycem...

Gość gość
"przecież to naturalny proces dla każdego człowieka... nie rozumiem takiej reakcji." sr,anie też, zatem wywal pupsko na ulicy i kituj

Gość gość
"co was tak brzydzi?prawie kazdy z nas kiedys tez sie tak pozywiał " a zrozumiało dziewczę temat?

Gość gość
żona też lize mnie po dzyndzlu jak mnie zaswedzi

Gość gość
Ale ludzie są po/j****i, aby uważać karmienie piersią za coś niestosownego. Jak wy żrecie kebaba publicznie to jest ok, to dlaczego małe dziecko nie może? Cycki są po to, aby karmić małe dzieci. Wyprane mózgi pokazanie cycka publicznie uznają za gorszące.

Gość gość
nie przeszkadza mi to, niech karmią gdzie chcą. Na pewno lepiej na ławce niż w tych pseudo-pokojach do karmienia usytuowanych na tyłach toalet.

Gość gość
ale gołych dup w reklamach i na co drugim kanale już nie uważają za gorszące hahhaa

Gość gość
której odciagnac pokarm ? to jest k***a oblesne ( publicznie oczywiście )

Gość gość
14.44 - ty chyba nie mówisz serio?

Gość gość
"Ale ludzie są po/j****i, aby uważać karmienie piersią za coś niestosownego. Jak wy żrecie kebaba publicznie to jest ok, to dlaczego małe dziecko nie może? " co ma piernik do wiatraka? Przecież nie chodzi tu o czynność jedzenia, tylko o czynność karmienia. Logika siada?

Gość gość
Generalnie da sie odciągać mleko, sa butelki wiec nie rozumiem po co publicznie robić cos tak prywatnego jak karmienie dziecka piersią. Nawet u kogoś w domu, w gościach jest to dla mnie krępujące, tzn patrzenie na karmiąca matkę. Nie mam ochoty na to patrzeć i nie wiem jak mozna obcym ludziom pokazywać biust?

Gość gość
"Przecież nie chodzi tu o czynność jedzenia, tylko o czynność karmienia. Logika siada" Karmienie to również jedzenie, logika siada?

Gość gość
zapytaj wszystkich tych kobiet które chodzą z dekoltem do pępka, przy karmieniu widzisz tego biustu nie więcej niż w mocno wyciętej bluzce. I jest niezawodna metoda kiedy widok czegoś normalnego Cię krepuje - po prostu nie patrz.

Gość gość
Problem polega na tym, że pokazywanie piersi publicznie uznano za gorszące i chodzi kobiece piersi, bo faceci mogą to robić bez problemu:) W tym ciemnym społeczeństwie pokazanie cycka jest demoralizujące, nawet wtedy, gdy służy to nakarmieniu małego dziecka.

Gość gość
"karmienie to również jedzenie" :D :D ja pierdzielę, co za głupy tu siedzą. Nie maa sensu iść dalej, skoro na wstępie widać totalny bałagan we łbie

Gość gość
Karmię piersią w miejscach publicznych,ale zasłaniam się pieluchą,tak więc nikt nic nie widzi.

Gość gość
smiech.gifsmiech.gif ja pierdzielę, co za głupy tu siedzą. Nie maa sensu iść dalej, skoro na wstępie widać totalny bałagan we łbie " Podczas karmienia dziecko je pokarm z piersi, nie myl tego z pieszczotami cycków przez Twego faceta, włącz myślenie,

Gość gość
Dopóki publiczne jedzenie nie będzie zabronione, nic wam do tego z jakiego opakowania osesek, czy starsze dziecko mleko pije.