Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

publiczne karmienie piersią

Polecane posty

Gość gość
"Podczas karmienia dziecko je pokarm z piersi, nie myl tego z pieszczotami cycków przez Twego faceta, włącz myślenie, " ty chyba jesteś pisiorem? :D oni też wyciągają argumenty z d**y, nie mające nic wspólnego z meritum. :D Kup podręcznik do logiki. Nie jest łatwa, ale opłaci się czas spędzony na czytaniu. Może unikniesz śmieszności w innych sytuacjach. Ja pierdzielę, poprawiłaś/eś mi humor :D:D:D

Gość gość
Nie wiesz jak ty mnie rozbawiłaś swą tępotą umysłową

Gość gość
"oni też wyciągają argumenty z d**y, nie mające nic wspólnego z meritum. " To jakie jest meritum? Nie pokazywanie cycka publicznie...tylko w jakim stopniu, bo wystarczy się przejść i wszędzie widać piersi odsłoniete w 20%- 30% i to nikomu nie przeszkadza

Gość gość
faceci też chuje wystawiają pod krzaczorami

Gość gość
"Nie wiesz jak ty mnie rozbawiłaś swą tępotą umysłową " no i, zgodnie z przewidywaniami, mamy argumentum ad hominem pisior w czystej postaci :D :D:D

Gość gość
meritum sprecyzował autor tematu, wystarczy przeczytać

Gość gość
"o i, zgodnie z przewidywaniami, mamy argumentum ad hominem pisior w czystej postaci" Tylko Twoje poglądy są przystające do pisiorow, jak ich nazywasz,

Gość gość
Ja mówię o argumentach a nie poglądach. Znów logika zboczyła.

Gość gość
gość dziś Problemem w takim myśleniu jest to, ze mozna je odnieść do wszystkiego: nie podoba ci sie jak ktos publicznie sika? Nie patrz? Nie podobają ci sie zabójstwa? Nie morduj itd. Matki z dzieckiem nie sa 8 cudem swiata i mogłyby na chwile zejść z piedestalu i nakarmić ta butelka w miejscach publicznych. Chodzenie w ciuchach a la szmata tez ludziom przeszkadza, ale do tych panienek nic nie dotrze, a matki mogą wybrać czy bedą paradować z cycem na wierzchu bo " wypchnelam dziecko z waginy mam prawo do wszystkiego" czy zachowają te intymna sprawę dla siebie

Gość gość
dziś w faktach mają poruszać ten temat . zajrzyjcie na stronę faktów na fb . każdy staje w obronie publicznego karmienia , nawet na ulicy !

Gość gość
nie można k***a do butelki nadać swojego mleka sciagnietego lektorem ???? x Nie, k***a - lektor woli uczyć języków :P

Gość gość
a ja mam was w dupiu głęboko ! sama karmie w galerii , restauracji i nawet w kościele !

Gość gość
W d***e czy w dupiu? :D

Gość gość
ja także karmiła wiele razy w kościele

Gość gość
to nie jest normalne

Gość gość
Te co publicznie karmią cycem, pewnie też pozwalają odlewać się swoim pociechom na chodniki (widziane na własne oczy)-wkoncu dziecko to cud natury.

Gość gość
Ja musze miec spokoj, intymnosc. W zyciu bym gdzie indziej jak we wlasnym domu, zamknieta w pokoju tego nie zrobila! Jesli niektorym kobietom to nie przeszkadza to prosze bardzo ale w ustronnym miescu, bo nie kazdy lubi takie widoki z zaskoczenia na srodku galerii handlowej, czy w kinie :O