Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyler Turten

Umówiłem się na wczoraj z nowo poznaną dziewczyną, ale...

Polecane posty

Gość Dyler Turten

ona odwołała spotkanie. Niedawno wracając z uczelni poznałem fajną, sympatyczną dziewczynę. Spytała się mnie na drodze czy nie wiem gdzie jest pewien budynek. Odprowadziłem ją do tego miejsca, bo to nie było daleko. Bardzo mi dziękowała, miło nam się rozmawiało i tak od słowa do słowa, zasugerowała mi wspólne spotkanie. Po tym jakoś wyszło, że wymieniliśmy się numerami. Jakiś czas później skontaktowałem się z nią czy byśmy razem gdzieś nie wyskoczyli. Spotkanie miało być wczoraj, ale napisała mi, że musi na weekend jechać do odległego miasta do rodziny i żebym się nie gniewał, że jak wróci ma nadzieję, że spotkanie będzie aktualne. Czy myślicie, że to może być prawda czy zmyśliła to, aby mnie olać? Wyjść jeszcze z inicjatywą czy dać sobie lepiej spokój? Cholera, dziewczyna naprawdę fajna i ładna, więc szkoda by było zmarnować taką okazję. Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, żeby taka panna chciała się rzeczywiście ze mną umówić.

Przestań tyle myśleć bo zwariujesz, ludzie mają swoje sprawy i życie, tak samo ona. Jeżeli Ci na niej zależy zaproponuj jeszcze raz spotkanie, jeżeli odmówi olej. Tego kwiatu to pól światu.

uspokoj sie, raczej mowi prawde, przeciez gdyby chciala Cie olac,to nie pisalaby o spotkaniu po powrocie, bo i po co? jest ok, normlana sprawa

Gość Dyler Turten
Kurcze, no może rzeczywiście przesadzam, ale chyba mnie zauroczyła. Nigdy wcześniej nie miałem nikogo, a tu nagle los przypadkiem daje mi szansę na bliższą znajomość z fajną dziewczyną i głupio byłoby to zepsuć.

Gość gość
To jesli nie chcesz tego zepsuć i zaprzepascic, to nie narzucaj sie poki co, jak ona wróci to napisze do Ciebie. A jesli nie, to napisz do niej delikatnego smsa, w którym sie z nia umowisz, jesli bedzie dalej cos krecila, to odpusc ja i urwij z nia kontakt