Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalny kolagen

Polecane posty

Gość gość

Czy stosował ktoś kolagen naturalny? Tyle osób chwali ich działanie, szczególnie na stawy i nawilżenie skóry. Podobno pomaga także w pozbyciu się zmarszczek. Ile w tym prawdy? Ile kosztuje ten suplement?

To prawda, to kolagen odpowiada z a napiecie skóry, odpowiednie jej nawilżenie. Kolagen jest głównym składnikiem mazi smarującej między stawami, w kolanach. Dobry kolagen, to dobry wygląd i samopoczucie, ruchome stawy, ładne włosy i paznokcie http://kolagen66400.pl/ Kolagen w kapsułkach jest wygodną formą uzupełniania kolagenu, 2 kapsułki: rano i wieczorem wystarczy by dzień po dniu odzyskiwać młodszy wygląd skóry, suplement Colvita Colway to skuteczny kolagen rybi na wszystkie problemy skóry

Kolagen naturalny daje dobre efekty, jeżeli jest regularnie stosowany. u mnie pierwsze efekty pojawiły się po dwóch miesiącach, skóra stała się bardziej nawilżona i wydaje mi się, że zmarszczki stały się minimalnie płytsze. jest to efekt uboczny, bo lekarz kazał mi brać kolagen naturalny na stawy. Ja wybrałam akurat Noble Medica. Koszt około 45 zł z wysyłką (kod rabatowy: uroda) na stronie producenta. Pozdrawiam.