Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepszy już MOPS

Lepsze są zasiłki z MOPSu niż praca na umowie śmieciowej za 800 zł na 3 zmiany

Polecane posty

Gość gość
Hehe, zasiłków nie będziecie dostawać całe życie :D Do tego nie pracujecie wiec CV puste :D Jesteście zwykłymi g****ami. Śmieciamy. Mówić że 800 zł wam wystarcza i paczki - widać jakimi zerami jesteście :) Zdechniecie i tyle :)

Gość gość
Pretensje powinnaś mieć tylko do siebie głupia d*****.

Gość gość
"Uczciwej" pracy... może jeszcze uczciwie opłacanej?

Gość gość
Jak nigdzie nie pracujecie to jak macie mieć uczciwą pensje :D Tępę d****i!

Gość gość
Ja odkąd mam firmę (parenaście miesięcy) niemal codziennie mam myśli samobójcze. Tylko jeden miesiąc dotychczas na plusie, roboty przy tym w pip, nie ma szans, żeby kogoś zatrudnić nawet na czarno na ćwierć etatu, a długi rosną... Za to moi klyęci wcale się nie przepracowują, a mają duże rodziny, z******te auta, domy i żyją sobie szczęśliwie bez zmartwień...

Gość gość
Nienawidze takiego p********ia. Moja pierwsza praca na studiach - 400 zł miesięcznie. Potem 1000 do ręki. I tak powoli się piełam. Teraz mam auto i zarabiam więcej niż 3 "średnie krajowe". Skończyłam dobre studia, cały czas sie uczę aby nie zostać w tyle. A wy jesteście jak to ktoś powiedział "zera". Zero ambicji, ciągłe roszczenia. Brzydzę się wami.

Gość a jak ktos jest po zawodowce
jest juz spracowany i nadal zarabia 1200 zl? co on z tego ma? moze faktycznie lepszy zasilek za 800 zl i dorabianie na czarno na boku

Gość gość
Studia srudia. Ukończyłam jedną z najlepszych polskich uczelni ze świetnym wynikiem i co? Byłam dzięki temu lepsza od innych, miałam większą szansę na dostanie pracy? Taaa. Teraz chyba tylko małe dzieci wierzą, że warto się uczyć, bo wtedy będzie lepszy start w przyszłość. Sranie w banie. I jeszcze ten etos pracy. Że niby praca sama w sobie jest wartością, a brak pracy to powód do wstydu. P**********e myślenie.

Gość gość
G****o zawsze będzie gównem i etosu pracy nie zrozumie.

Gość jaki etos pracy skoro
za ciezka robote gowniane pieniadze placa?

Gość gość
No właśnie o tym piszę. Radzą szukającym pracy, jak się zachować, przypodobać, o co można pytać, o co nie... Generalnie pracodawca jest bogiem, a potencjalny pracownik śmieciem. I taki stosunek utrzymuje się także po zatrudnieniu. Albo się dostosujesz, albo Cię zwolną, przecież na Twoje miejsce są miliony chętnych gotowych pracować za minimalną.

Gość albo ponizej minimalnej
na smieciowce