Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta 1200 kcal

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny,stosowała któraś z Was tą dietę?Ile na niej można schudnąć???Zaczynam z kolosalnej wagi niestety...:(

Gość gość
ja 4 lata temu odchudzalam sie na 500 kcal, to byl hardcore, ale skuteczny. W miesiac zeszlo mi 11 kg. Trzeba jednak uwazac na efekt jojo - mi udalo sie go uniknac i przez 3 lata waga byla mniej wiecej taka sama. W tej chwili przybralam na wadze pare kilo, wiec staram sie odchudzic na 1200 i spektakularnych efektow nie widze :( Leci juz 2 tydzien, niby -2.3 kg, ale obawiam sie, ze to glownie woda :/

Gość gość
Z jakiej? Bo duża nadwaga ma rózne oblicza dla jednych to 5 kg a dla innych 25.;)

Gość gość
Chciałabym na tej wadze zrzucić do sylwestra chociaż 25 kg.Wiem że to dużo ale może dla kogos kto waży 70 kg,dla mnie przy wadze 120 kg wydaje sie to mozliwe.Polacze ta diete z cwiczeniamy co drugi dzien i bede czekala na efekty

Gość gość
Zanim zhejtujecie mnie tu "jak można się tak spaść"...od najmłodszych lat lece na hormonach mam problemy z jajnikami i przez lata sie tak nazbierało.Już psychika mi siada,nie chce wychodzic z pokoju.Mijam ludzi z łzami w oczach bo wydaje mi sie ze kazdy z nich myśli tylko o tym że jestem straszna

Gość gość
Słuchaj to spora nadwaga dlatego nie idz w 1200 a co najmniej 1500. Nie wiem co spowodowało oprócz hormonów Twoją nadwagę ale jak zastosujesz 1500 bedziesz piła dużo wody i rygorystycznie bedziesz przestrzegała odstępów między posiłkami schudniesz. Czego szczerze Ci życzę ;) Nie idz w za bardzo niskokaloryczne bo Twoje odchudzanie bedzie trwało długo.

Gość gość
Dziękuje!:) Mam nadzieję że sie uda,nie ma nic gorszego niz bycie niewolnikiem swojego ciala...:/

Gość gość
Na pewno Ci sie uda ;) tylko nie stosuj bardzo restrykcyjnych diet. Bo sie zapętlisz. Powodzenia.

Gość klakierova1298
Schudnąć... przy tej diecie wyniszczysz sobie organizm, Lepiej po prostu odżywiac się racjonalnie, dostosowac dietę do aktywności fizycznej - tak, żeby schudnąć trzeba ćwiczyć. Wejdź sobie na http://metasport.pl/ tam znajdziesz plany treningów i dostosowane do nich diety.

Gość woman_at_diet
Bardzo fajna jest dieta 5:2 (inaczej nazywana dietą postną), gdzie przez 5 dni możemy jeść co tylko nam się żywnie podoba - oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, a przez 2 dni pościmy. Dieta tak naprawdę trwa więc 2 dni w tygodniu. Najlepsze efekty uzyskamy, jeśli będziemy stosować do tego ten reduktor tłuszczu: http://dietbooster.pl/ , który przewidziany został właśnie dla tej konkretnej diety. Jest bezpieczny, naturalny i nie powoduje skutków ubocznych. Ja akurat stosuję go już od dwóch miesięcy, czuję się dobrze i - co najważniejsze - chudnę! :) A wcześniej byłam anty, jeśli chodzi o suplementy... Myślałam po prostu, że nie skutkują.