Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która praca najbardziej odziera człowieka z szacunku do siebie?

Polecane posty

Gość gość

1. prostytutka 2. telemarketer 3. szary pracownik linii produkcyjnej na 3 zmiany

Gość gość65439085
ja uważam że 2......

Gość gość
Przedstawiciel Providenta ;)

Gość gość
taka ktorej nienawidzisz

Gość gość
jesli prostytutce odpowiada, ze sie k****, to jej to nie odziera z szacunku do sibie. a moze wcale go nie ma. tak samo niektorzy sa szczesliwi bedac telemarketerami. sama pracowalam na produkcji i trzecie zmiany sa z******te, chce jak najwiecej :) :) a moj facet robi na smieciarce, wraca brudny i smierdzacy i jest z***biscie ::) dzieki temu w podroz posluna jedziemy zwiedzac ameryke poludniowa przez miesiac :)

Gość gość
a ja jestem prostytutką mój facet handluje dragami i co 2 miesiące gdzieś jedziemy a to paryż a to londym madryd

Gość gość
dlatego jak slysze o wymuszaniu zawodu przez rodzicow ktorzy maja ambicje ktore chca wepchnac w nie nadajace na tych samych falach bachorki to mi z lekka mdlo

Gość gość
londyn, ja p*****le, w lodynie byl juz kazdy. tam mozna poleciec za 100 zł,co trzeci polak tam mieszka. zaszpanowalas d******* sorry, prostytutko

Gość gość
JAk rozkładanie nóg przed iluś tam facetami dziennie można porównywać do pracy telemarketera czy na produkcji? Takie pustaki jak Autor to występują pojedynczo czy w stadach- bo aż strach się bać

Gość gość
zarobek to zarobek, nie? i nawet opodatkowac go w polsce nie mozna :classic_cool: