Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAnnia

stanik do karmienia

Polecane posty

Gość gośćAnnia

Jaki kupić biustonosz do karmienia?

Gość gość
Dobrze dobrany i porządnej jakości, żadnych z sieciówek, ze sklepów dla dzieci typu Smyk, żadnych"rosnących" szmatek... Dobre firmy to Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Cake, Hotmilk... Fiszbiny przeważnie w niczym nie przeszkadzają, bo w dobrze dobranym staniku okalają pierś i nie uciskają gruczołów. Za to stanik słabej jakości, z elastycznymi miseczkami może prowadzić do zastojów, o czym pisze tutaj doradczyni laktacyjna: www.forum.gazeta.pl/forum/w,32203,89788114,89789883,Po_porodzie_pierwsze_6_tygodni.html Poczytaj też tu, całkiem niezły artykuł: http://kobieta.wp.pl/baid,15112022,kat,1035179,title,Jak-dobrac-idealny-biustonosz-dla-karmiacej,brafitter-porada.html?ticaid=113a52

Gość gość
Idź do dobrego sklepu z braffiterką w tle. Wybierz taki,w którym będzie Ci wygodnie i będzie po prostu ładny. W zaprzyjaźnionymi salonie niektóre biustonosze Panie za 20 zeta przerabiają na karmniki.Osobiście noszę Krisa i mam baaardzo duże mlekodaje ;)

Gość Aramisxx
No a wiadomo, że odpowiedni i dobrej jakości stanik odpowiada za późniejszy wygląd twoich piersi. Dlatego ja kupuję tylko na http://boutiquebielizny.com/biustonosze staniki z naturalnych włókien i delikatnych koronek.

Gość gość Mirek
Sprawdzałem tam na http://boutiquebielizny.com/bielizna sexy bieliznę dla żony na gwiazdkę i muszę przyznać, że jest bardzo interesująca i ciekawa. Naprawdę jest taka naturalna i delikatna?

Gość gość
Najważniejszy jest dobrze dobrany rozmiar. Jak już napisał ktoś wyżej, żadnych z sieciówek, nie radzą sobie z odpowiednim podtrzymaniem biustu co przekłada się na nieatrakcyjny wygląd piersi po karmieniu. Lepiej na początku wydać kilka złoty więcej niż później żałować. Osobiście polecam: http://www.lovemum.pl/products/biustonosz-do-karmienia-hotmilk-my-necessity-nude Można regulować wielkość miseczki, a przy tym stanik nie traci właściwości podtrzymujących.

Gość gość
Ja kupiłam z H&M do karmienia 2 szt w cenie ok 80 zł bawełniane, i takie zabieram do szpitala, nie kupowałam drogich jakiś bo nie wiem jaki finalnie będę miała rozmiar, i jak piersi mi urosną, dopiero jak biust mi się unormuje, wybiorę się po jakiś porządny, wydaje mi się to logiczne. Teraz wydasz 200 zł na jeden stanik a on okaże się np za mały i trochę szkoda by było. Ja kupiłam dokładnie te http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0185605008.html w sklepie stacjonarnym nie ma na nie promocji, są dosyć ładne i z bardzo milej bawełny, do szpitala moim zdaniem super.

Gość Izuunia44
U mnie sprawdził się Alles, mogę polecić, dobra jakość i ceny :))

Gość gość
Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!! Znowu kuuuvvrwa spamersska przylazła? WYPERIDALAJ z tym sraaaaaaaaaaaaaaaylesem!!!