Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno single żyją krócej, a ludzie w małżeństwie żyją dłużej

Polecane posty

Gość gość
Dłużej żyć w niewoli czy krócej na wolności? :-)

Gość gość
samotni faceci zyja krocej

Gość gość
Bzdury, jest wręcz przeciwnie... to że ktoś nie tkwi w małżeństwie nie znaczy że jest samotny, poza tym ze starości umiera niewielki odsetek ludzi, większość umiera z chorób, a przed tym małżeństwo nie ochroni :)

Gość gość
i można wnioskować, że małżeństwo to w istocie rodzaj handlu wymiennego :D ona mi regularne posuwanie a ja jej romantyczne bzdety :)

Gość gość
Ludzie w zwiazku sa bardziej szczesliwi - oczywiscie w zwiazku udanym. Dodam , ze od roku jestem sama , moj eks wymienil mnie na mlodszy model-:) Uwazam mimo wszystko , ze bycie w zwiazku ma duzo plusow- oczywiscie z wlasciwym partnerem.

Gość gość
Co do tej kasy partnera to jej nie mialam, oboje pracowalismy i kazdy mial swoja-:) zreszta daje rade , nie potrzebuje pieniedzy od faceta , owszem jakis prezent kwiaty itp jak najbardziej bardzo mile . W kazdym badz razie ja jako singielka nie czuje sie szczesliwa-:( Aczkolwiek do najmlodszych juz nie naleze(30 lat) wiec moze juz tak u mnie zostanie...

Gość Victor Vans
Może nie tyle krew, co energię. Wampiry energetyczne.

Gość gość
A ja wiem czy ziarnko do ziarnka , jak kazda kobieta lubie byc adorowana i tyle . Kwiaty kocham -:) Najlepszy prezent . W kazdym razie fajnie , ze wam zycie singla odpowiada -:) Mnie zmusilo zycie.

Gość gość
Takie są fakty. W małżeństwie ludzie żyją dłużej i lepiej, ale dotyczy to jedynie żyjących w jednym wieloletnim małżeństwie, wtedy tworzy się coś w rodzaju jedności wzajemnie uzupełniającej się, a to sprzyja długowieczności i poczuciu szczęścia.

Gość gość
nie ludzie tylko mężczyźni. Kobiet dobrze znoszą samotność- patrz ile jest wdów w dobrym stanie

Gość gość
Rzeczywiscie takie sa statystyki. Wg statystyk single zyja krocej.

Gość gość
"nie ludzie tylko mężczyźni." x Nie liczy się tylko długość życia, ale i jakość. Żonaty facet nie może pić piwa, jeść tłustego jedzenia, leniuchować, chodzić na dzi'wki, więc żyje dłużej.