Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlooooda

Jaka obroża dla młodego boksera

Polecane posty

Gość Mlooooda

Jak sądzicie, czy taka obroża nadaje się dla młodego psa? hurtowniazoologiczna.net.pl/428,kolczatka-wielka.html Ciotka kupuje kilkumiesięcznego boksera i zastanawia jaka obroża byłaby dla niego najbardziej odpowiednia. Ja nie jestem fanem kolczatek, ale obiecałam jej że spytam bardziej jeszcze innych.

Gość gość
mój wujek miał młodego boksera w kolczatce i nie wydaje mi się żeby działa mu się jakaś krzywda. spokojnie można kupić.

Gość gosiaczekkkk
Mój pies miał na początku szelki. Niestety okazało się, że duży pies+ szelki to nie idzie w parze, kupiliśmy identyczną kolczatkę jak ty wrzuciłaś i od razu wyjścia na spacery nabrały innego wymiaru :P

kolczatka nadaje się do szkolenia, ale na co dzień wystarczy zwykła skórzana obroża kupiła kilkumiesięcznego boksera? a dokładnie ilumiesięcznego? dwu czy dziewięcio? bo to jest kolosalna róznica szczeniaki sprzedaje się/kupuje w wieku 8 tygodni (czyli 2 m-cy) i wtedy nosi sie go na rękach, a nie zakłada kolczatkę

Gość gość
Kolczatka bokserowi nie jest potrzebna .Wystarczy zwykła obroża .To cudowne psy .Niesamowicie mocno kochają rodzinę .Wiem co mówię bo u mnie w domu od 30 lat są boksery .To małe ludziki :-):-):-)

Gość gośćula
nie wchodzi link ,ale powiem ci ze kolczatka to ujostwo ,kup mu szelki bo będzie ciągnął a obroża go przydusi i może nawet spowodować zapadniecie krtani. Dla mnie kolczatka i elektroniczny pastuch to nieludzkie rzeczy.