Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies

Polecane posty

Gość gość

Mam w domu sukę yorka i psa mieszanka kundla z jamnikiem. Problem tkwi w tym ze suka się goni i mój pies strasznie piszczy, sapie, trzęsie się cały.. I co zrobić by mu jakoś pomoc. Nie wchodzi w grę dopuszczenie bo po pierwsze rasy inne a po drugie ona mała jest i on by zrobił jej krzywdę

Gość gość
nie rozumiem ludzi ktorzy tzrymaja w domu i suke i psa szkoda, ze pies to nie dobreman :O a juz najbardziej zdumiewa bezmyslnosc bo chyba sterylizacja nie zabija, co? co ty masz pod grzywka?

Gość gość
Po pierwsze to psa mieliśmy pierwszego tyle ze ja opiekowałam się suka ta u koleżanki bo to był jej no i ona głupia pi... Jak jej się znudził chciała go oddać do schroniska a że kocham zwierzaki i ją bardzo pokochałam jak wszyscy w domu to ją wzięłam od niej. Suka ucieka przed nim albo go gryzie. Dobrze ze mamy dwa mieszkania obok siebie ze babcia i rodzice to mogą być rozdzieleni ale on i tak szaleje a spać się nie da przy nim.

wysterylizować sukę i wykastrować psa jeśli nie wiesz, co to znaczy, zapytaj najbliższego lekarza weterynarii albo poszukaj w google starczy? czy bardziej łopatologicznie trzeba?

Gość gość
skoro tak kochasz zwierzeta to nadal nie rozumiem, dlaczego skazujesz je na ... no wlasnie na co? w sumie to nie cierpie yorkow i zal mi psa, ze mu pachnie a bzykac sobie nie moze kup psu przynajmniej miska, moze sobie na nim pouzywa 🖐️

Gość gość
A sterylizacja nie zależy ode mnie bo to głównie mojej babci psy bo ona się nimi najwięcej zajmuje poza tym ja jeszcze nie pracuje także nie mam pieniędzy a namawiałam babcie by psa wysterylizowac ale ona nie chciała...tym bardziej ze weterynarz jest 15km od nas

Gość gość
Do weterynarza na sterylizację - nie widzę innego wyjścia. Miałem podobną sytuację i skończyło się to, że odwiedziłem tylko gabinet http://weterynarz-szczecin.info/ później sprawa ucichła i wszystko było ok

Gość gość
chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak psa lub suczkę poddasz sterylizacji/kastracji. Długo tak nie upilnujesz psiaków skoro co chwila któreś ma roje a nie chcesz dopuścić do zapłodnienia. Ja swojego pieska wykastrowałam w lecznicy weterynaryjnej http://lecznicachylonia.pl i mam spokój. Kastracja jest lepsza dla zwierząt, nie muszą się męczyć co kilka miesięcy.