Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEDY ZMIENILYSCIE FOTELIK?

Polecane posty

Gość gość

synek ma 9 mcy i jezlidzi w malym foteliku tylem do kierunku jazdy. jest dosc duzy dzieckiem i nie wiem czy to nie za wczesnie zeby mu zmienic fotel na więkdszy?? mam taki do 25 kg... i nie da sięgo zapiąć tylem..

Gość malinoowka
moj ma 8.5mca i zmienilismy jakies 2tyg temu. Powod prosty- nie miescil sie w nosidelko, tzn siedzial ale widac ze w barkach mial za wasko i ciagle sie obracal na boki. Teraz siedzi wyzej, przodem dokierunku jazdy i nie marudzi bo wszystko go interesuje. Kupilismy fotelik z grupy 1 wiec chyba jakos do 18 kilo, ale wiem ze sa grupa 1+2 i 1+2+3.

Jak chcesz teraz zmieniać fotelik na większy to powinnaś na taki tyłem do kierunku jazdy. Poczytaj blog osiemgwiazdek.blogspot.pl a dowiesz sie dlaczego.

dziecko jezeli glowa nie wystaje mu z fotelika to znaczy cze nie wyroslo druga sprawa ze sa waskie foteliki gdzie jak sie dziecku nalozy kombinezon lub kurtke to juz ciezko je wcisnac... a fotelik dla maluch takiego powinien byc tylem do kierunku jazdy ze wzgledu na nie wyksztaucone kregi szyjne i przy kazdym nawet najmniejszym hamowaniu leci glowka i mozna dziecku krzywde zrobic, fotelik do 18 kg ale montowany takze tylem powinien byc odpowiedni ja mam nosidelko teraz pebbla i maly ma 7 mc ale jakos sie miesci a do najdrobniejszych nie nalezy