Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc wypalanie płyty iso

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje pomocy przy wypalaniu obrazu płyty iso. programem nero, czy jest tu ktos kto sie na tym zna?

Gość gość
iso to obraz płyty klikasz wypal i gotowe

Gość gość
tak robie, sciagnelam gre ktora jest zapisana jako obraz iso, wypalilam ja w nero, ale po uruchomieniu jej nie otwiera mi sie gra tylko znow nagrywarka, wiec nie wiem co robie zle

Gość gość
niech mi ktos pomorze :( sciagniety plik rozpakowalam i nie wiem co dalej, ktory z nich wrzucic do nagrywarki, w folderze jest tego mnostwo

Gość wielka fanka braci
przeciez to proste jak ******ie :) kliknij prawym przyciskiem obraz iso, wybierz otórz za pomocą a następnie narzędzie nagrywania obrazów dysku

Gość gość
teraz to juz sie zalamalam, wczesniej zainstalowalam program power iso, ale nie wyszlo mi na nim wiec go odinstalowalam, i teraz moja ikonka na pulpicie zamiast takiej plytki, wyswietlona jest taka biala karta z oknem w srodku, czyli nie dam rady otworzyc wogole pliku bo jest na nim blad

Gość gość
co pisza autorzy na gorze to ja nie wiem w pale sie nie miesci. poczytaj o programach alcohol 120 lub deamon. Sluza one wlasnie do tego,co potrzebujesz czyli zamontowanie obrazu gierki. Zadne tam nero